Her er årets mest læste historier

23. 12. 2016

Hvad er årets mest læste historie på tværs af Spillerforeningens platforme? Få svaret i artiklen, hvor vi har samlet de seks mest læste historier.

LÆS MERE

Robert Larsen: Ikke klar over at de kunne hjælpe så meget

23. 12. 2016

Den 2. januar 2017 starter Robert Larsen i sin nye, fleksible stilling som elev hos SKAT. Det havde ifølge FC Roskilde-spilleren ikke været muligt uden 4players hjælp. Han anbefaler andre spillere at udnytte tilbuddet om rådgivning.

LÆS MERE

Wolfsburg-skifte skal gøre Harder til verdens bedste

19. 12. 2016

Pernille Harder har masser af fodboldsult og stræber benhårdt efter at blive verdens bedste fodboldspiller. Nu skal et skifte til tysk fodbold løfte hende helt op på tronen.

LÆS MERE

4player-partner søger distributionskoordinator

16. 12. 2016

Er du energisk, struktureret og resultatorienteret? Synes du koordinering og udvikling af dit eget distributionsområde i Danmarks førende distributionsvirksomhed lyder som en sjov og spændende udfordring? Så har FK Distribution jobbet til dig!

LÆS MERE

Brøndby Stadion: Fra næstsidst til topscorer

14. 12. 2016

Brøndby IF investerede i et nyt græstæppe forud for denne sæson. Og det har været en god investering. For ifølge Superligaens anførere har Brøndby efterårets bedste bane.

LÆS MERE

”Ikke brug for én der stryger mig med hårene”

13. 12. 2016

Flere danske spillere har svært ved at tilpasse sig den kyniske mentalitet i udlandet. Anderledes let gik det for Thomas Kahlenberg. Han har aldrig haft brug for én, der stryger ham med hårene.

LÆS MERE

Anførere utilfredse med SIFs kunstgræs

12. 12. 2016

Silkeborg IF har en af landets bedste baner. Alligevel skal der spilles på kunstgræs på klubbens nye hjemmebane, JYSK Park, der tages i brug fra og med næste sæson. Det møder utilfredshed blandt Superligaens anførere.

LÆS MERE

Her er Årets Hold 2016

09. 12. 2016

Landets bedste fodboldeksperter – nemlig fodboldspillerne selv – har vanen tro udvalgt de 11 spillere, der i deres optik udgør Årets Hold.

LÆS MERE

Uforlignelige Ogude: Ikke været en let rejse

09. 12. 2016

Et udløbet visum betød, at Emmanuel Ogude af omveje endte i B.93. Det har ikke været en let rejse for den 22-årige nigerianer, men med hårdt arbejde og store præstationer har han taget 2. division med storm. Nu banker Superligaklubberne på.

LÆS MERE

Kom med på holdet – søg job hos DGI

09. 12. 2016

DGI er ny partner i 4player og kigger mod dig som nuværende eller tidligere elitesportsudøver. Kunne du tænke dig at arbejde inden for breddeidrættens verden og gøre danskerne mere aktive?

LÆS MERE