08. 06. 2016

Erik Rasmussen: Det er et udstillingsvindue

Spillerforeningen afholder igen i år gratis sommertræning for alle medlemmer i samarbejde med ProTreatment. Træningen foregår i både København og Århus. I København er der mulighed for både fodboldtræning og fysisk træning med ProTreatment.

Team Spillerforeningen har første træning den 20 juni, hvor projektet bliver skudt i gang på Fremad Valbys baner. Det er tidligere superligatræner, Erik Rasmussen, og tidligere assistenttræner i OB, Klavs Rasmussen, som står for træningen sammen med Kresten Blæsild, som er ansvarlig for projektet.

Erik Rasmussen har en lang karriere som aktiv spiller bag sig, og han har desuden været superligatræner i både FC Midtjylland og AGF. Han ved, hvad der skal til, og hvad klubberne kigger efter, når de skal hente nye spillere.

- Team Spillerforeningen er et udstillingsvindue. Der var en del trænere fra andre klubber sidste år, som kom ud og kiggede til træningerne. Derudover er det også en god idé at holde sig i gang, og det er sommertræningen en rigtig god mulighed for at gøre, siger Erik Rasmussen.

Læs også: Jan Kristiansen: Spillerforeningens sommertræning hjalp mig meget

Dette års sommertræning er blevet opgraderet i forhold til de tidligere år, hvor der i år er flere træningspas. Programmet er således, at der om formiddagen er fysisk træning, som ProTreatment står for, og om eftermiddagen er der almindelig fodboldtræning.

- Spillerforeningen har jo i år sørget for, at der specielt fokus på det fysiske til formiddagstræningen, hvilket er et super initiativ. Det er helt klart med til at højne niveauet i forhold til sidste år, fordi den her dimension bliver varetaget af nogle super dygtige folk, siger Erik Rasmussen.

Læs også: ProTreatments Thomas Jørgensen: De små ting betyder meget

Udover de planlagte træninger spiller Team Spillerforeningen også træningskampe mod kompetente modstandere, hvor spillerne bliver testet i kampsituationer på højt niveau.

- Vi er ved at få de sidste detaljer på plads angående dette års træningskampe. Men kampene bliver på et højt niveau, og som minimum mod 2. divisionsklubber, siger Kresten Blæsild, projektleder i Team Spillerforeningen.

Program og tilmelding

Årets program for Team Spillerforeningen

Tilmelding til Team Spillerforeningen

Hvis du har spørgsmål kan du kontakte Kresten Blæsild på tlf: 22 32 18 55 eller på kresten.blaesild@spillerforeningen.dk.

Tilbage

SENESTE NYT

29.09.2022

77: Ni minutter med Jeppe Grønning om Karriereskifteseminar

LÆS MERE
22.09.2022

76: Hvorfor skulle FC Midtjylland spille i vanvittig varme?

LÆS MERE
15.09.2022

75: Sådan arbejder vi med den gode vej ud af fodbold

LÆS MERE
04.09.2022

Sportsstjerner siger nej til diskrimination

LÆS MERE
16.08.2022

Et slaraffenland for digital chikane

LÆS MERE
15.07.2022

74: Lukas skiftede til Sassuolo som 16-årig

LÆS MERE
07.07.2022

På valg og valgt. Bestyrelsen fortsætter uændret

LÆS MERE