01. 04. 2016

FK Distribution og Berlingske Media kigger mod eliten

FK Distribution og Berlingske Media er nye partnere i Elitesportens Karrierepartnere – begge står de klar med karrieremuligheder og fleksible deltidsjob til dig som aktiv udøver.

I Elitesportens Karrierepartnere, som er et samarbejde mellem Team Danmark, Adecco og Job4player, byder vi velkommen til FK Distribution og Berlingske Media. Begge kigger de mod eliten og tilbyder fleksible deltidsjobs til dig som aktiv udøver såvel som job- og karrieremuligheder, når du skal drosle ned i sporten.

FK Distribution: FK Distribution formidler både digitale tilbud og landsdækkende omdeling af tilbudsaviser og reklamer til de danske forbrugere. Her kan du eksempelvis starte din karriere som distributionsleder, hvor du har ansvaret for distribution af aviser og reklamer i eget distributionsområde, herunder ledelse og opfølgning på 120-150 omdelere.

Læs mere om din job- og karrieremuligheder hos FK Distribution i deres virksomhedspræsentation på Job4player. Klik her for at tilgå virksomhedspræsentationen.

Berlingske Media: Berlingske Telemarketing er en afdeling på mere end 110 sælgere, teamledere og salgscoaches, som hver dag er med til at holde humøret højt, bidrager til maksimalt output og motivation. Her er nøgleordet salg, som passer godt til udøvere, der er vant til at skulle performe.

Læs mere om din job- og karrieremuligheder hos Berlingske Media i deres virksomhedspræsentation på Job4player. Klik her for at tilgå virksomhedspræsentationen.

Har du generelle spørgsmål til dine karriere- og jobmuligheder, kan du kontakte Mette Schou Brix, der er karriererådgiver i 4player. Send en mail til mette.brix@spillerforeningen.dk eller ring på 26 56 19 98.

Tilbage

SENESTE NYT

05.01.2022

62: Højbjerg om sommerens mentale rutsjebanetur: Meget heftigt som spiller og som menneske at opleve

LÆS MERE
22.12.2021

Vi ønsker medlemmer og samarbejdspartnere god jul og godt nytår

LÆS MERE
20.12.2021

61: Mæhles himmelflugt: Fra træningsspiller til folkeeje

LÆS MERE
15.12.2021

OB-duo bruger ProTreatment-tilbud i deres genoptræning: »Fedt at komme ud og prøve lidt nyt«

LÆS MERE
07.12.2021

Brøndby Stadion scorer igen højest karakter ved vinterpausen

LÆS MERE
30.11.2021

Papirbjerg og tre brud kræver sin mand

LÆS MERE