23. 12. 2016

Her er årets mest læste historier

Hvad er årets mest læste historie på tværs af Spillerforeningens platforme? Få svaret i artiklen, hvor vi har samlet de seks mest læste historier.

År 2016 nærmer sig sin ende. Det betyder, at det er tid til at gøre status. Det også tid til at ønske glædelig jul og godt nytår. Det har vi i Spillerforeningen valgt at kombinere. Vi ønsker nemlig alle – medlemmer, partnere og interessenter – en god jul og et godt nytår ved at samle årets mest læste (og måske også bedste) historier på tværs af vores platforme.

Samtidig vil vi benytte lejligheden til at informere om, at Spillerforeningen holder lukket mellem jul og nytår. Vi er tilbage den 2. januar 2017.

Spillerforeningen ønsker en glædelig jul og et godt nytår. Og ikke mindst god læselyst.

ÅRETS MEST LÆSTE HISTORIER

MIT (FORELØBIGE) FARVEL TIL FODBOLD

KØRTE SOM DØD OG HELVEDE FOR IKKE AT BLIVE FYRET

”HVIS VI VIL, KAN VI VÆRE ET FOREGANGSLAND”