25. 05. 2016

Verdensmester: Sport Management var perfekt for mig

Badmintonspiller og nuværende verdensmester for herrehold, Kim Astrup Sørensen, har sideløbende med sin professionelle badmintonkarriere taget en online uddannelse i Sport Management via Study4player Online Academy.

Gennem dit medlemskab i Spillerforeningen har du mulighed for at få hjælp af 4player, som blandt andet kan hjælpe dig med uddannelse. Badmintonspiller Kim Astrup Sørensen udnyttede denne mulighed og startede på online studiet i Sport Management – en uddannelse der hovedsageligt er rettet mod et arbejde ”bag kulissen” i sport- og eventbranchen.

Kim Astrup vandt i starten af maj EM sølv i herredouble, mens han for få dage siden var med til at sikre Danmark VM guld for herrehold. Han har desuden netop færdiggjort sin professionsbachelor i Sport Management ved UCN:

- Det har været helt perfekt for mig at kombinere min badminton med bachelorstudiet på UCN. Jeg har hele min karriere haft brug for at kunne give mig i kast med noget andet, når jeg ikke træner. Via studiet på UCN har jeg kunnet udnytte min tid bedst muligt både, når jeg havde træningsperioder i Danmark, men også når jeg har rejst rundt i Asien i flere uger i træk, siger Kim Astrup Sørensen.

Sport Management uddannelsen består af to dele – en Serviceøkonom (4 semestre) med speciale i Sport Management og en Sport Management professionsbachelor top-up (3 semestre). På den måde har du også muligheden for at stoppe efter to år og dermed have en grunduddannelse som Serviceøkonom. Uddannelsen foregår 100% online, hvilket giver stor fleksibilitet til selv at strukturere hverdagen - forelæsningerne optages og lægges online, afleveringer og møder foregår online, eksamener foregår online osv. På den måde er man uafhængig af fysisk placering og fremmøde.

Sport Management uddannelsen har fokus på sport og event, men er derudover en generel business uddannelse. Den kan derfor give adgang til mange forskellige grene inden for businessverdenen, hvor det er oplagt at arbejde inden for sport og/eller eventbranchen. Eksempler på jobs efter endt uddannelse kunne være sportskonsulent, klubmanager, key account manager, sponsoransvarlig, eventmanager, markedsføringsansvarlig m.fl.

- Gennem professionsbacheloruddannelsen i Sport Management har vi skabt en unik mulighed for dig, som ønsker at gøre din passion for sport til din levevej. Uddannelsen giver dig de kernekompetencer, som er med til at netop du i fremtiden er med til at skabe merværdi i den sport- og event virksomhed, du bliver tilknyttet, siger Per Justesen, grundlægger af Sport Management uddannelsen.

Det er til tider hårdt at læse ved sin af sin karriere som elitesportsudøver, men det kan helt klart anbefales, hvis man skal følge Kim Astrups råd.

- Jeg vil ikke påstå det har været lutter lagkage det hele, og der har været perioder, hvor jeg har været presset, men efterfølgende, når jeg kigger tilbage, er jeg super tilfreds og stolt over det kunne lade sig gøre at kombinere et fuldtids bachelorprogram med professionel sport, slutter Kim Astrup Sørensen.

Som medlem i Spillerforeningen har du mulighed for at søge ind på uddannelserne under Study4player Online Academy – heriblandt Sport Management online uddannelsen.

Du kan læse mere om Sport Management uddannelsen her

For mere info (og evt. ansøgning) kontakt rådgiver i Study4player, Jesper Thorup, på mail jesper.thorup@spillerforeningen.dk eller telefon 61713199.

Tilbage

SENESTE NYT

22.09.2022

76: Hvorfor skulle FC Midtjylland spille i vanvittig varme?

LÆS MERE
15.09.2022

75: Sådan arbejder vi med den gode vej ud af fodbold

LÆS MERE
04.09.2022

Sportsstjerner siger nej til diskrimination

LÆS MERE
16.08.2022

Et slaraffenland for digital chikane

LÆS MERE
15.07.2022

74: Lukas skiftede til Sassuolo som 16-årig

LÆS MERE
07.07.2022

På valg og valgt. Bestyrelsen fortsætter uændret

LÆS MERE