19. 09. 2017

Måske jeg skulle have været et dumt svin

Thomas Sørensen var tæt på et skifte til Manchester City. Men Stoke og manager Tony Pulis stod i vejen.

AF DAN HIRSCH SØRENSEN

Det er sensommer. Og udenfor sæsonen. Thomas Sørensen fra Fredericia, der i sin karriere nåede forbi fodboldklubber som Svendborg, OB, Vejle Boldklub, Sunderland, Aston Villa, Stoke City og senest Melbourne City, har givet sig selv en tænkepause. Der kan sættes flueben ud for de 41 år og en lang og flot karriere, der blev rundet af med to år i Melbourne City. Her er han og familien blevet hængende.

I 2011 var Thomas Sørensen dog tæt på at skifte til Manchester City. På det tidspunkt ville City hente ham, og give ham muligheden for at konkurrere om pladsen i målet med selveste Joe Hart. Men Stoke og manager Tony Pulis stod i vejen. Pulis ville ikke slippe Sørensen, og forlangte tre millioner pund for danskeren. Det var mere end City på det tidspunkt var villige til at give for en rutineret målmand.

- Jeg har tit spurgt mig selv, om jeg kunne have gjort noget andet. Men hvis jeg skulle have presset et salg igennem, skulle jeg have stillet mig på bagbenene og have været et dumt svin og så have nægtet at spille mere for Stoke, hvis jeg ikke fik lov at gå. Det var måske mit livs mulighed, men alligevel skulle jeg have gået på kompromis med den person, jeg er.

- Selv om jeg virkelig gerne ville have været til Manchester City, er jeg ikke sikker på, at jeg i dag ville have haft det godt med det, hvis jeg havde opført mig forkert.

Læs hele vores interview med Thomas Sørensen i Indersiden 17-3

 

Tilbage

SENESTE NYT

13.12.2017

Aalborg Portland Park er efterårets bedste bane

LÆS MERE
12.12.2017

Kvindelandsholdet kroner stort år med ny pris

LÆS MERE
04.12.2017

Årets bedste fodboldspillere 2017

LÆS MERE
28.11.2017

Medlemstilbud: Eksklusiv rabat på behandling hos ProTreatment

LÆS MERE
23.11.2017

”Den dårligste bane, jeg har spillet på”

LÆS MERE
22.11.2017

Spillerne har talt: Her er de nominerede til Årets Kvindelige Fodboldspiller 2017

LÆS MERE
Nyheder