SPILLERFORENINGEN ØNSKER MEDLEMMER OG SAMARBEJDSPARTNERE GOD JUL

23. 12. 2018

Kontoret holder lukket mellem jul og nytår og åbner igen onsdag den 2. januar 2019.

LÆS MERE

Er du studerende og ønsker erfaring som statistisk medarbejder? Så er det måske dig, vi søger

10. 12. 2018

Som statistisk medarbejder får du indblik i, hvor stor indflydelse statistikker og datakilder har i fodboldens verden samt erfaring i at formidle statistik materiale.

LÆS MERE

12: Konkursen: Da lyset blev slukket i FC Vestsjælland

09. 12. 2018

Lønnen udeblev, og arbejdspladsen forsvandt. Det var virkeligheden for de ansatte i FC Vestsjælland, da klubben blev erklæret konkurs. Anders Due, Anders Kure og Marc Rochester fortæller, hvordan de oplevede det, da lyset blev slukket i FC Vestsjælland.

LÆS MERE

11: Mit fodboldliv med skader, glædestårer og tomrum

06. 12. 2018

Karrieren sluttede allerede, da Søren Mussmann blot var 23 år gammel. Det er to år siden, og nu fortæller den tidligere SønderjyskE-spiller om et fodboldliv med skader, glædestårer og tomrum.

LÆS MERE

Sanne Troelsgaard: Jeg græd tre dage i streg

30. 11. 2018

Det var dét, hun havde kæmpet for hele sæsonen. At kvalificere Danmark til VM og vinde det svenske mesterskab med FC Rosengård. Men på 14 dage glippede begge dele, og det tog hårdt på Sanne Troelsgaard. Meget hårdt endda.

LÆS MERE

Spændende oplæg og Europa League-brag: Du er inviteret

26. 11. 2018

Der bliver rig mulighed for networking, når Spillerforeningen inviterer medlemmer til Partnerforum og 4players Elitesportens karrierepartnere torsdag den 13. december 2018 hos ProTreatment i Dragør.

LÆS MERE

Hold dig skarp henover vinteren

21. 11. 2018

Træn gratis hele december og januar med Team Spillerforeningen og ProTreatment som medlem af Spillerforeningen.

LÆS MERE

Danny Olsen fortæller om sin hårdeste kamp

08. 11. 2018

I en række portrætvideoer fortæller fodboldspillere om deres hårdeste kamp. Målet er at sætte fokus på homofobi i dansk fodbold.

LÆS MERE

Fra omklædningsrum til kontorstole: Hvad fanden kan jeg ellers?

01. 11. 2018

De er på mange måder vidt forskellige. Det var de også på banen, men én ting har de dog tilfælles; de har begge to for nyligt lagt fodboldstøvlerne på hylden og har måtte omstille sig til livet som nu forhenværende fodboldspillere.

LÆS MERE

10: Bisps indre kamp: De forbudte tanker om karrierestoppet

25. 10. 2018

Mod slutningen af Ole Bisp Rasmussens korte fodboldkarriere kæmpede han en indre kamp. En kamp, der er dokumenteret i den dagbog, han skrev i det sidste halve år af karrieren. Han læser op fra dagbogen og fortæller om den inde kamp i denne episode af ’Spiller Til Spiller’.

LÆS MERE

Bisp fór vild i fodboldbranchen

24. 10. 2018

I en alder af bare 20 år indstillede Ole Bisp Rasmussen sin professionelle fodboldkarriere. Som årene gik, drev den nu tidligere U-landsholdsspiller længere og længere væk fra sit værdisæt, mens fodboldbranchens ditto vandt indpas. Bisp fór vild – og det krævede moderens hjælp og en dagbog at se det.

LÆS MERE

Fra landsholdet til divisionerne: ”Vi har samme tanker, følelser og udfordringer”

22. 10. 2018

Der er forskel på økonomi, tempo og klubnavne. Men processen i forbindelse med et karrierestop er den samme på tværs af niveau. ”Det er mange af de samme tanker, følelser og udfordringer, der er på spil”, mener Morten Levinsen.

LÆS MERE

Det var som at falde ned i et stort, sort hul

19. 10. 2018

Han var anfører på FC Midtjyllands U19-hold. Talentet var ikke til at tage fejl af, og den unge forsvarsspiller var af mange spået en flot fodboldkarriere. Indtil skaderne haglede ind over ham, han måtte ligge støvlerne på hylden og fandt sig selv stå midt i en identitetskrise, der både fysisk og psykisk bød på store udfordringer.

LÆS MERE

09: Simon Skou Jakobsen – I Superligaens skygge

18. 10. 2018

Simon Skou Jakobsen bruger bl.a. Twitter til at skabe sig et brand – et brand, der skal hjælpe ham, når karrieren er slut. Men arbejdsbetingelserne er blevet forværret, efter han og resten af Silkeborg-mandskabet i sommer rykkede ud af Superligaen.

LÆS MERE

Allan Ravn om karrierestop: Man føler sig enormt alene

11. 10. 2018

Det lignede et perfekt karrierestop. Men med to-tre års forsinkelse blev Allan Ravn ramt af ’det sande stop’. Ifølge Brøndby-koryfæet føltes det som at dumpe ned på Jorden for første gang. Dér følte han sig pludselig enormt alene.

LÆS MERE

Brev fra Spillerrådet på det danske herrelandshold

08. 10. 2018

Spillerrådet på det danske herrelandshold har skrevet et åbent brev til hele fodbold-Danmark.

LÆS MERE

Fra Team Spillerforeningen til Superliga-profil

03. 10. 2018

For fire år siden holdt Ayo Simon Okosun formen ved lige med Team Spillerforeningen i jagten på en ny kontrakt. Nu er han profil i Superligaen.

LÆS MERE

Kronborg efter nødtvunget karrierestop: Gid, jeg havde lyttet

28. 09. 2018

Fra aktiv til sengeliggende. Fra intervaltræning med holdkammeraterne til aquajogging med en flok pensionister. Fra professionel fodboldspiller til fodboldinvalid. En soloulykke kostede Lasse Kronborg fodboldkarrieren. Han ønsker, at han havde lyttet til ”de kloge hoveder”, da han var aktiv.

LÆS MERE

Toppel om stop: Som at blive forladt af konen

25. 09. 2018

Et snit i fingeren satte en brat stopper for Mads Toppel professionelle fodboldkarriere. En enorm omvæltning for fynboen, der end ikke har set Superliga siden stoppet for godt halvandet år siden. Han har mistet én familie – og fået mere tid til en anden.

LÆS MERE

Nyt Indersiden på gaden

21. 09. 2018

I det nyeste nummer af Indersiden kan du blandt andet læse om Mathias Taubers brutale farvel i Lyngby, møde Fortuna Hjørrings talentfulde tvillinger Sara og Karen Holmgaard og tage en tur med i Søren Reeses transferkarrusel.

LÆS MERE

Min hårdeste kamp

18. 08. 2018

Med en række portrætvideoer vil spillere bidrage til kampen mod homofobi i dansk fodbold.

LÆS MERE

Rask fortryder intet trods økonomisk kaos

01. 08. 2018

Drømmen om udlandet trumfede fornuften. Men selvom opholdet bød på manglende betaling af sign on fee, løn og bonusser, så fortryder Mikkel Rask ikke sit ophold i Tyrkiet.

LÆS MERE

Forlod Superligaen som marginalspiller – kom retur som anfører

30. 07. 2018

Han forlod Superligaen som marginalspiller i 2015. I 2018, tre år senere, er han tilbage i Danmarks bedste række som anfører. Kom tæt på Jacob Schoop, der i den mellemliggende periode har jagtet eventyr, overvejet karrierestop og udviklet sig til en anden og mere erfaren spiller.

LÆS MERE

Fodboldnomaden Røddik: Man kan føle sig alene i nyt land

23. 07. 2018

Udlandet er ikke altid legende let. Man kan nemt føle sig ensom. Det fortæller fodboldnomaden Line Røddik, der – efter en hård sidste tid i FC Barcelona – ser frem til at genfinde glæden ved fodbold i AFC Ajax .

LÆS MERE

Baneordbog: Forstå håndværket bag Danmarks Bedste Bane

13. 07. 2018

Hurtig-prik. Maling af banen. Vertikalskæring. Groundsman Anders Faber Nielsen forklarer håndværket bag Danmarks Bedste Bane.

LÆS MERE

Team Spillerforeningen delte med Frem

12. 07. 2018

En række spillere på Team Spillerforening-holdet har vist så gode takter, at flere klubber har vist interesse for dem. I går viste holdet god moral og fik uafgjort mod 2. divisionsholdet Frem.

LÆS MERE

Røddik om Team Spillerforeningen: Helt oplagt

10. 07. 2018

Hun har været ramt af skader. Derfor var det helt oplagt for landsholdsspilleren Line Røddik at deltage i Team Spillerforeningens individuelle angrebstræning.

LÆS MERE

Team Spillerforeningen-træner får topjob i Brøndby IF

29. 06. 2018

Team Spillerforeningen-træneren Klavs Rasmussen er blevet ansat som Head of Coaching i Brøndby IF. Klavs Rasmussen fortsætter dog som træner i Team Spillerforeningen.

LÆS MERE

Duelunds tornado af forløsning, frustration og ’fuck’

28. 06. 2018

I en rus af lykke, eufori og adrenalin gav Mikkel Duelund afkald på kontrollen og lod følelserne overtage. Resultatet blev et – siden omdiskuteret – interview, hvor det ellers så beherskede stortalent fik sagt ’fuck’ eller ’fucking’ hele syv gange på under ét minut. Men han fortryder det ikke.

LÆS MERE

Nyt Indersiden på gaden

27. 06. 2018

Det f*cking gode interview. Det perfekte match. Interviews med Årets Profiler og meget mere. Den nyeste udgave af fodboldspillernes eget magasin er på gaden.

LÆS MERE