31. 01. 2018

Spillerforeningen i dialog med spillerne i Lyngby

Spillerforeningen er klar til at hjælpe spillerne i Lyngby Boldklub og har i dag holdt møde med truppen.

Lyngby Boldklub har ikke været i stand til at udbetale løn til sine spillerne for januar måned. Derfor står både klubben og spillere lige nu i en uvis situation.

Spillerforeningen har i den seneste tid løbende været i dialog med Lyngby-truppen og har i dag holdt møde med spillerne i Lyngby Boldklub.

Og Spillerforeningen står klar til at hjælpe spillerne, forsikrer direktør for Spillerforeningen Mads Øland.

- Vi vil i denne vanskelige situation rådgive spillerne i Lyngby Boldklub, og vi er løbende i dialog med dem. Uanset at vi alle håber det bedste for Lyngby Boldklub, så skal vi selvfølgelig beskytte spillernes krav og muligheder, hvis det skulle ende med en konkurs, siger Mads Øland.