10

Artikel10.4.2019

Hver gang, Jamil går på banen, trækker han sit regnbuefarvede anførerbind på

Jamil Fearrington kæmper kampen mod homofobi og andre former for diskrimination, hver gang han går på banen.

Af Spillerforeningen

- Det er jo et statement mod diskrimination – uanset hvilken form, det kommer i. Om det så handler om din seksualitet, din etnicitet eller din religion, så er det ikke noget, man skal diskrimineres over eller høre på tilråb eller grimme ting, som omhandler det.

Sådan siger Jamil Fearrington. Han har på egen krop oplevet, hvad det vil sige at blive diskrimineret. Han ved, hvad det betyder, og hvordan det opleves. Hvordan det påvirker én.

Det er en af flere årsager til, at han med stolthed trækker sit regnbuefarvede anførerbind på venstre arm, når han som anfører for Brønshøj Boldklub går på banen. Og det har han tænkt sig at blive ved med. ”Det er ikke bare en tidsbegrænset opgave”, som han understreger.

Det er noget, vi er nødt til at have fokus på løbende, og have en løbende dialog omkring, så det ligger friskt i folks erindring. Så folk tænker over det i stedet for at stå at være idioter på et stadion, siger han.

Se hele vores interview med Jamil Fearrington her:

Tilladelse Påkrævet

For at kunne se dette indhold skal du minimum give samtykke til samling af markedsføringscookies

Få opdateringer fra os

Bliv opdateret på det seneste omkring Spillerforeningens aktiviteter og det danske fodbold miljø. Få nyheder og annonceringer af events direkte i din indbakke.