11

Uddannelse11.4.2019

Vito studerer online: Det er sgu nemt

Vito Mistrati studerer Kommunikations og formidling på Cphbusiness. Et onlinestudie, han kan tilpasse fodboldkarrieren, som det passer ham. ”Det er sgu nemt”, som han siger.

Af Michael Hehr

- Det er ikke alle, der kan få et ekspertjob på TV3SPORT, når de stopper, og jeg vil ikke være i den situation, hvor jeg ikke kan få et arbejde, fordi jeg ikke har nogen uddannelse.

Sådan siger Vito Hammershøy-Mistrati. Det er blandt andet derfor, den 26-årige Hobro-spiller har valgt at tage en uddannelse sideløbende med den professionelle fodboldkarriere. Han vil være klædt på til livet efter fodbold, og det bliver han gennem sit onlinestudie i Kommunikation og formidling på Cphbusiness.

- Jeg var rimelig skeptisk, inden jeg startede, fordi jeg tænkte, det kommer jo ikke til at fungere optimalt at studere online, men det er sgu nemt, det må jeg sige, fastslår superligaspilleren.

Faktisk har han svært ved at sige noget negativt om onlineuddannelsen på Danmarks største erhvervsakademi. Det skulle da lige være, at man skal holde skruen i vandet for at gennemføre uddannelsen.

- Du bliver rimelig hurtigt hægtet af, hvis du ikke følger med. Jeg oplevede selv til eksamen at blive udspurgt om nogle af de emner, hvor jeg ikke har hørt så godt efter eller fået studeret så meget, og der kommer man på slagtebænken, som Jesper Buch ville sige, forklarer han i sin vanlige, bramfrie stil.

Hør Vito Hammershøy-Mistrati fortælle mere om uddannelsen her:

Tilladelse Påkrævet

For at kunne se dette indhold skal du minimum give samtykke til samling af markedsføringscookies

Få opdateringer fra os

Bliv opdateret på det seneste omkring Spillerforeningens aktiviteter og det danske fodbold miljø. Få nyheder og annonceringer af events direkte i din indbakke.