Vi ønsker alle medlemmer og samarbejdspartnere god jul og godt nytår

23. 12. 2020

Vi holder lukket mellem jul og nytår, men er tilbage på kontoret den 4. januar 2021.

LÆS MERE

Brøndby Stadion har efterårets bedste bane

22. 12. 2020

Halvvejs inde i superligasæsonen er det Brøndby IF’s hjemmebane, som har scoret de bedste karakterer blandt ligaens anførere.

LÆS MERE

Har været professionel i et halvt liv: Vil give noget videre til unge spillere

17. 12. 2020

Med en efterhånden temmelig solid bagage i rygsækken føler Jesper Hansen sig klar til at bidrage og give noget videre til fodbolden og de kommende generationer. Det var hans motivation for at gå ind i bestyrelsesarbejdet i Spillerforeningen tidligere på året.

LÆS MERE

Korsbåndsskadet AGF-anfører er taknemmelig for gratis træningstilbud: Rykker mig hele tiden

07. 12. 2020

Det blev en sort efterårspremiere, da fodboldkvinderne i Aarhus for første gang skulle repræsentere den hvide AGF-trøje. Et tilskuerrekordforsøg måtte afblæses grundet coronaudbrud, og anfører Christina Ravn blev korsbåndsskadet.

LÆS MERE

37: Undgik depressionens sorte hul: »Der skulle jeg ikke ned igen«

04. 12. 2020

PODCAST: Da karrieren sluttede, stod John Dyring og balancerede på kanten af depressionens sorte hul. I den her udgave af ’Spiller til Spiller’ fortæller han, hvordan han undgik den store nedtur.

LÆS MERE

Er du vores nye studentermedhjælper til det juridiske team?

26. 11. 2020

Vi søger en stud.jur. Stillingen giver indblik i nogle af de interessante juridiske sager i dansk fodbold, som vi arbejder med. Du vil få ansvaret for aktuelle og håndgribelige sager og derigennem blive klædt på til de praktiske udfordringer, som det moderne arbejdsliv kræver. Der er ansøgningsfrist den 21. december 2020.

LÆS MERE

36: Ramt af lynet: Richters vej tilbage til livet

22. 11. 2020

Først kæmpede han for at overleve. Siden for at genfinde meningen med livet og genopfinde sig selv. Det fortæller Jonathan Richter om i den her udgave af Spillerforeningens podcast, ’Spiller til Spiller’.

LÆS MERE

Karrierestopforsikring dækkede Line Sigvardsen, da hun gik fra EM-rus til fodboldinvalid

19. 11. 2020

Hun er den første kvindelige fodboldspiller, der får udbetalt landsholdsaftalens karrierestopforsikring. Men det er selvsagt på en trist baggrund. Line Sigvardsen Jensen sætter ord på karrierestoppets mentale efterslæb, kampen for ordentlige vilkår og uundværlig hjælp fra Spillerforeningen.

LÆS MERE

Erstatning efter årelang kamp: Otte år efter stoppet kan Gjesing endelig lægge karrieren bag sig

17. 11. 2020

Jens Gjesing har for længst lagt støvlerne på hylden. Men det er først nu, hvor en årelang kamp for erstatning er slut, at han kan lægge karrieren bag sig.

LÆS MERE

Falkesgaard skal møde Thailands landshold med et udvalgt All Star-hold

13. 11. 2020

Den tidligere Brøndby-målmand har høstet hæder i Thailand, hvor han er udvalgt til et All Star-hold, som i morgen møder det thailandske landshold.

LÆS MERE

35: Iværksætterdrøm udfylder tomrum for to tidligere holdkammerater

10. 11. 2020

Fuldtidskontrakten skabte et tomrum for Jeppe Svenningsen. Det samme gjorde karrierestoppet for Allan Høvenhoff. Men de to tidligere holdkammerater udfylder tomrummet med den bæredygtige markedsplads Re-Sport.

LÆS MERE

Michael Sahl Hansen veksler midlertidig rolle og bliver ny direktør i Spillerforeningen

06. 11. 2020

Som en del af en proces om at forny strategi, struktur og organisering i Spillerforeningen blev Michael Sahl Hansen i januar sat i spidsen som midlertidig administrativ chef. Den stilling er nu blevet vekslet til en fast stilling som foreningens nye direktør.

LÆS MERE

SPF positiv over for muligheden for fri udskiftning ved hjernerystelser

28. 10. 2020

Fra det nye år kan det blive muligt at udskifte en spiller, der viser tegn på hjernerystelse, selv om holdet har brugt alle sine udskiftninger. Et spændende initiativ, som Spillerforeningen ser positivt på.

LÆS MERE

Fra 2. division til anfører i Eliteserien på fem år

28. 10. 2020

Udvikling har altid været – og er fortsat – nøgleordet for Mikkel Maigaard, der har taget den utraditionelle vej til fodboldtoppen. »Det er det arbejde, man laver, hvor der ikke er andre, der står og kigger på, der i sidste ende flytter dig de tre-fire procent, der gør, at det er dig, der får chancen og ikke din sidemakker,« mener Maigaard.

LÆS MERE

34: Kevin Bechmann Timm mistede sin far otte timer efter sin superligadebut

23. 10. 2020

PODCAST: Mens faderen lå for døden, kæmpede Kevin Bechmann Timm det, der syntes som en umulig kamp mod tiden. Otte timer inden, faderen gav slip på livet, indfriede han deres fælles drøm.

LÆS MERE

33: Vindermentalitet er gået i glemmebogen, mener EM-guldvinder

21. 10. 2020

Han måtte flygte fra Pisa efter en magtkamp med præsidenten. Og så mener han, at der mangler vindermentalitet i dansk fodbold. Hør EM-guldvinderen Henrik ’Store’ Larsen uddybe i denne podcastudsendelse.

LÆS MERE

4player tilbyder gratis adgang til digital selvhjælp

08. 10. 2020

Som et led i 4players nye tiltag omkring mental sundhed er der indgået en aftale med Encounter om at deltage i et pilotprojekt om forebyggelse og håndtering af stress.

LÆS MERE

32: Martin Vingaard om lederforbilleder, karrierestop og at være nybegynder i sin egen verden

06. 10. 2020

Han er blevet i fodboldverdenen. Endda i en klub, hvor han har et indgående kendskab til kulturen. Alligevel har transitionen været en stor omvæltning for den ellers velforberedte Martin Vingaard.

LÆS MERE

Larsen glæder sig til bestyrelsesarbejdet: Vil kæmpe for mere fleksibilitet på uddannelsesstederne

30. 09. 2020

Nicolai Larsen har været anfører og prøvet at påvirke tingene i sin klub. Nu er han klar til at gøre det i en endnu større skala som nyt bestyrelsesmedlem i Spillerforeningen, hvor han især brænder for at skabe endnu mere fleksible uddannelsesmuligheder for fodboldspillere.

LÆS MERE

Fem nye ansigter i Spillerforeningens bestyrelse

24. 09. 2020

Jeppe Curth fortsætter som formand for Spillerforeningens bestyrelse, hvor fem nye spillere har fået plads.

LÆS MERE

31: Portræt af mennesket og fodboldspilleren Erik Sviatchenko

19. 09. 2020

Han går op i mode og kultur. Og har altid overvejet sit tøjvalg. For det handler om at give det rigtige førstehåndsindtryk, når man møder (nye) mennesker. Med hjælp fra en af hans første trænere og fra tidligere holdkammerater kommer vi i denne podcast tæt – rigtig tæt – på Årets Profil i Superligaen, Erik Sviatchenko.

LÆS MERE

30: Jakob Poulsen om at gribe chancerne, sit farvel i FCM og drømmen om at gå trænervejen

05. 09. 2020

Der er ikke meget, Jakob Poulsen ville gøre om i sin karriere, der har budt på slutrunder med det danske landshold, udlandsholdsop og mesterskaber og en pokaltitel med FC Midtjylland. Men én chance ærgrer han siger over, han ikke tog.

LÆS MERE

29: Drømmemål, fragtet undercover fra stadion og en opringning fra Klopp

28. 08. 2020

’Hvis du var 19 igen’ er Spillerforeningens nye podcastformat. Og med udgangspunkt i det spørgsmål kommer vært Dan Sørensen og den tidligere landsholdsspiller Jan Kristiansen omkring en imponerende karriere, der bød på landskampe, topscorertitel og en pokaltitel.

LÆS MERE

I en mareridtssæson gik Alves’ drøm i opfyldelse

14. 08. 2020

Debut. Ude i kulden. Nedrykning. Frederik Alves Ibsens første sæson i Superligaen har budt lidt af hvert.

LÆS MERE

Studiejob: Brug din kreativitet til at styrke Spillerforeningens visuelle udtryk

29. 07. 2020

BESAT: Har du talent for grafisk produktion og visuel kommunikation. Så er det dig, vi søger til vores kommunikationsafdeling.

LÆS MERE

Nanna Christiansen om stipendieordning: »Det betyder faktisk rigtig meget for mig«

15. 07. 2020

Hun er noteret for flere end 100 landskampe. Men selv en stor profil som Nanna Christiansen kan ikke leve af sin fodboldkarriere. Hun er afhængig af den såkaldte stipendieordning.

LÆS MERE

Sørensen skifter til Everton: Kaffemøde i Algarve blev starten på drømmeskiftet

14. 07. 2020

Det skulle være det helt rigtige skifte. Nicoline Sørensen skulle ikke nyde noget af endnu en mental lussing. Hun kunne sagtens se sig selv spille i Brøndby resten af karrieren. Men Everton FC føltes trygt fra første møde.

LÆS MERE

Hvis vi vil have bedre baner, skal landets groundsmen have mere tid

13. 07. 2020

Landets groundsmen er kompetente. Og de har i vid udstrækning de redskaber, de skal bruge. De kunne altså sagtens højne banestandarden. Men hvad nytter det, når de ikke har tiden til at gøre det?

LÆS MERE

»Det er en forudsætning for professionel fodbold, at banerne er gode«

10. 07. 2020

Det gør FC Midtjylland-anfører Erik Sviatchenko stolt, at klubben har Danmarks bedste bane. Samtidig efterlyser han, at niveauet på de danske superligabaner kommer tættere på hinanden.

LÆS MERE

FCM-chef vil have bedre baner i de kolde måneder

10. 07. 2020

Sportschef i FC Midtjylland, Svend Graversen, er stolt over, at spillerne igen peger på MCH Arena som Danmark Bedste Bane. Samtidig mener han, at klubberne skal stille større krav til sig selv om bedre baner i Superligaen året rundt.

LÆS MERE