I en mareridtssæson gik Alves’ drøm i opfyldelse

14. 08. 2020

Debut. Ude i kulden. Nedrykning. Frederik Alves Ibsens første sæson i Superligaen har budt lidt af hvert.

LÆS MERE

Patrick Kristensen er ny rådgiver i Spillerforeningen

14. 08. 2020

Den tidligere AaB-spiller skal bruge sin store erfaring fra et helt liv i fodboldverdenen til at rådgive Spillerforeningens medlemmer.

LÆS MERE

Studiejob: Brug din kreativitet til at styrke Spillerforeningens visuelle udtryk

29. 07. 2020

Har du talent for grafisk produktion og visuel kommunikation. Så er det dig, vi søger til vores kommunikationsafdeling.

LÆS MERE

Nanna Christiansen om stipendieordning: »Det betyder faktisk rigtig meget for mig«

15. 07. 2020

Hun er noteret for flere end 100 landskampe. Men selv en stor profil som Nanna Christiansen kan ikke leve af sin fodboldkarriere. Hun er afhængig af den såkaldte stipendieordning.

LÆS MERE

Sørensen skifter til Everton: Kaffemøde i Algarve blev starten på drømmeskiftet

14. 07. 2020

Det skulle være det helt rigtige skifte. Nicoline Sørensen skulle ikke nyde noget af endnu en mental lussing. Hun kunne sagtens se sig selv spille i Brøndby resten af karrieren. Men Everton FC føltes trygt fra første møde.

LÆS MERE

Hvis vi vil have bedre baner, skal landets groundsmen have mere tid

13. 07. 2020

Landets groundsmen er kompetente. Og de har i vid udstrækning de redskaber, de skal bruge. De kunne altså sagtens højne banestandarden. Men hvad nytter det, når de ikke har tiden til at gøre det?

LÆS MERE

»Det er en forudsætning for professionel fodbold, at banerne er gode«

10. 07. 2020

Det gør FC Midtjylland-anfører Erik Sviatchenko stolt, at klubben har Danmarks bedste bane. Samtidig efterlyser han, at niveauet på de danske superligabaner kommer tættere på hinanden.

LÆS MERE

FCM-chef vil have bedre baner i de kolde måneder

10. 07. 2020

Sportschef i FC Midtjylland, Svend Graversen, er stolt over, at spillerne igen peger på MCH Arena som Danmark Bedste Bane. Samtidig mener han, at klubberne skal stille større krav til sig selv om bedre baner i Superligaen året rundt.

LÆS MERE

28: Erik Sviatchenko og Svend Graversen efterspørger bedre baner

10. 07. 2020

De har Danmarks Bedste Bane. Men både Erik Sviatchenko og Svend Graversen efterspørger en højere standard i Superligaen – særligt i vintermånederne.

LÆS MERE

MCH Arena scorer hattrick: Igen Danmarks Bedste Bane

09. 07. 2020

For tredje år i træk scorer MCH Arena den højeste karakter, når udeholdets anfører efter hver runder giver banen karakter.

LÆS MERE

Årets Profil i 2. division har niveau til mere

03. 07. 2020

Nicolas Mortensen er noteret for 18 mål for FC Helsingør i den her sæson. Men præstationerne har krævet et stort mentalt arbejde, for den 26-årige angriber følte sig for god til at spille i 2. division.

LÆS MERE

Årets Profil i Kvindeligaen samler ikke på sølv

30. 06. 2020

Det er guld eller ingenting. For i Brøndby samler de ikke på sølv, fastslår Nanna Christiansen, der i sidste uge blev kåret som Årets Profil i Kvindeligaen 2019/2020.

LÆS MERE

Spillerne peger igen på Nanna Christiansen: Årets Profil i Kvindeligaen

26. 06. 2020

For andet år i træk kan Nanna Christiansen kalde sig Årets Profil i Kvindeligaen. Det er kollegerne i ligaen, som har stemt på Brøndby-profilen.

LÆS MERE

Kvindelandsholdsaftalen forlænges til 2025

24. 06. 2020

DBU og Spillerforeningen har besluttet at forlænge den nuværende landsholdsaftale, så DBU kan byde på værtskabet for Kvinde-EM i 2025. Aftalen skal fortsætte den gode udvikling for Kvindelandsholdet.

LÆS MERE

»Det er sgu bare at parkere hovedet i omklædningsrummet«

23. 06. 2020

Det er det værste, du kan gøre ved en fodboldspiller. At tage bold og bane fra ham. Og bytte det ud med et tomt træningslokale. Læg dertil en skadessag, som der også lige skal styr på. Jonas Brix-Damborg var gennem møllen i efteråret.

LÆS MERE

27: Andreas Skov Olsens vej fra karrierestop til Serie A

19. 06. 2020

Andreas Skov Olsens vej til Serie A har ikke været uden modgang. I den her udsendelse fortæller stortalentet om vejen fra det midlertidige karrierestop som 14-årig til transferen til italienske Bologna FC.

LÆS MERE

22 knæ for George Floyd og kampen mod racisme

18. 06. 2020

Det er sjældent, Erik Sviatchenko blander sport og politik. Men det gør han, når det handler om den brutalitet og strukturelle racisme, sorte mennesker møder i USA. Sammen med holdkammerater og modstandere hyldede han George Floyd og kampen mod racisme.

LÆS MERE

Aftale om korte kontraktforlængelser i 2. division

15. 06. 2020

Spillerforeningen og Divisionsforeningens Arbejdsgiverforening har indgået en fleksibel aftale, der muliggør korte kontraktforlængelser til sæsonafslutning i 2. division.

LÆS MERE

»Det intensiverer bare jagten på trofæet«

12. 06. 2020

Nervepirrende og intens. Det er nogle af de ord, som FC Midtjyllands Jesper Hansen sætter på slutspillet, som skydes i gang i weekenden.

LÆS MERE

»Jeg har været et meget mørkt sted«

11. 06. 2020

Kasper Fisker har ikke spillet en superligakamp siden august 2019. En drilsk knæskade har holdt ham ude i næsten et år og givet ham så store smerter, at han har måttet tage antidepressiv- og sovemedicin. Nu er han igen kampklar og har to måneder til at bevise, at han igen kan blive en profil i Superligaen.

LÆS MERE