2015

2. januar 2015: Spillerforeningen og Brønshøj Boldklub indgår forlig i sagen om fejlagtig administration af godtgørelser i årene 2011 og 2012. Forliget medfører, at de berørte spillere efterbetales.

23. marts 2015: Efter udløb af den gældende landsholdsaftale i 2014, indgår Spillerforeningen og DBU efter lange forhandlinger tre nye kollektive landsholdsaftaler, som spillerne på Herre-A-landsholdet, Kvinde-A-landsholdet og U21-landsholdet tiltræder. Aftalerne sikrer besparelser og fleksibilitet for DBU og nye bonusordninger for landsholdsspillerne.

Den nye landsholdsaftale omfatter følgende:

• Tre kollektive aftaler mellem DBU og Spillerforeningen, som alle landsholdsspillerne tiltræder
  • Større bonusaftaler for landsholdene i tilfælde af kvalifikation til EM- og VM-slutrunder
  • Fleksibilitet og samarbejde om de kommercielle aktiviteter for landsholdsspillerne
  • Satsregulering på honorar og forsikring
  • Bedre forsikringsordninger for alle tre landshold
  • Indgåelse af særlig social klausul i alle tre landsholdaftaler

18. september 2015: Feriepengesagen afsluttes endeligt, da Spillerforeningen indgår aftale med Hobro IK om efterbetaling af løn, pension og feriegodtgørelse til relevante spillere.

18. september 2015: I et opgør med det globale transfersystem indbringer den internationale spillerforening, FIFPro, en klagesag mod FIFA ved Europa Kommissionens Generaldirektorat for Konkurrence i Bruxelles. FIFPro ønsker med klagen et opgør med det FIFA-styrede transfersystem, der af FIFPro betegnes som konkurrenceforvridende, uberettiget, ulovligt, og som i sin nuværende form ikke længere kan retfærdiggøres gennem sportens særegne karakter.

3. december 2015: Spillerforeningen hjælper spillerne i FC Vestsjælland. Klubben har ikke udbetalt løn til spillerne i novembermåned. Klubben erklæres endeligt konkurs i skifteretten i Næstved d. 9. december og tvangsnedrykkes fra 1. division til sjællandsserien.