STYRK DIN VIRKSOMHED - SAMMEN MED SPILLERNE

Vil du være samarbejdspartner for et af Spillerforeningens mange stærke projekter, blive en del af et stærkt netværk og opnå unik eksponering?

I Spillerforeningen prioriterer vi at skabe aktive partnerskaber, der giver vores medlemmer unikke fordele og vores samarbejdspartnere mulighed for at styrke deres forretning.

Vi tilbyder virksomheder et direkte link med spillerne, der giver adgang til en eftertragtet målgruppe og samtidig både styrker brandet og giver enestående forretningsmuligheder.

Vi tilbyder samarbejdsmuligheder inden for:

Som partner i Spillerforeningen bliver I en del af et stærkt og bredt netværk af interessante partnere fra alle dele af erhvervslivet, sportsverdenen og den politiske verden.

Vi gør en stor indsats for at pleje vores partnerskaber og skabe forbindelser, som alle parter nyder godt af. I Spillerforeningens Partnerforum mødes vi flere gange årligt til sociale arrangementer med fagligt indhold og store sportsoplevelser.

Bliv partner

Kontakt Magnus Hviid
Mail: magnus.hviid@spillerforeningen.dk

Bliv partner

Spillernes Officielle Kåringer

Bliv partner for Spillernes Officielle Kåringer og kom med, når vi sammen med spillerne hylder årets største præstationer.

Annoncering og content

Vil du annoncere og formidle content direkte til en unik og eksklusiv målgruppe? Formidl direkte til landets bedste fodboldspillere gennem Spillerforeningens medier.

Spillernes DM i Golf

Giv dine kunder en golfoplevelse ud over det sædvanlige, plej netværket eller nyd super dag på golfbanen sammen med nogle af de største danske fodboldstjerner gennem tiderne.

Danmarks Bedste Bane

Vær med til at sætte fokus på bedre fodboldbaner i Danmark? Så bliv partner for kåringen af Danmarks Bedste Bane.

Team Spillerforeningen

Bliv partner for Team Spillerforeningen, træningstilbuddet til alle Spillerforeningens medlemmer, hvor profiler fra Superligaen, 3F Ligaen, landshold, divisionerne og transferfrie spillere deltager.

Medlemsfordele

Har du et attraktivt produkt eller service for vores medlemmer? Se, om du kan blive en del af vores stærke fordelsprogram og få direkte adgang til en eksklusiv og eftertragtet målgruppe.

Player Social Responsibility

Vil du gøre en forskel for børn og unge i udsatte områder? Blive en vigtig del af kampen mod diskrimination i sport og samfund? Og vil du samtidig opnå en unik og aktiv csr-platform til din virksomhed?