BLIV PARTNER - OG EN DEL AF ET STÆRKT NETVÆRK

Vil du være samarbejdspartner for et af Spillerforeningens mange stærke projekter, blive en del af et stærkt netværk og opnå unik eksponering?

Vi tilbyder samarbejdsmuligheder inden for:

Som partner i Spillerforeningen bliver I en del af et stærkt og bredt netværk af interessante partnere fra alle dele af erhvervslivet, sportsverdenen og den politiske verden.

Vi gør en stor indsats for at pleje vores partnerskaber og skabe forbindelser, som alle parter nyder godt af. I Spillerforeningens Partnerforum mødes vi flere gange årligt til sociale arrangementer med fagligt indhold og store sportsoplevelser.

Bliv partner

Kontakt Magnus Hviid
Mail: magnus.hviid@spillerforeningen.dk

Bliv partner

Spillernes Officielle Kåringer

Bliv partner for Spillernes Officielle Kåringer og kom med, når vi sammen med spillerne hylder årets største præstationer.

Annoncering og content

Vil du annoncere og formidle content direkte til landets bedste fodboldspillere?

Spillernes DM i Golf

Giv dine kunder en golfoplevelse ud over det sædvanlige, plej netværket eller nyd super dag på golfbanen sammen med store danske fodboldstjerner

Danmarks Bedste Bane

Vær med til at sætte fokus på bedre fodboldbaner i Danmark, bliv partner for kåringen af Danmarks Bedste Bane

Team Spillerforeningen

Bliv partner for Team Spillerforeningen, træningstilbuddet til alle Spillerforeningens medlemmer, hvor profiler fra Superligaen, 3F Ligaen, landshold, divisionerne og transferfrie spillere deltager.

Medlemsfordele

Har du et attraktivt produkt for alle vores medlemmer? Så kontakt os, og hør om dine muligheder for at blive en del af vores stærke fordelsprogram.

Player Social Responsibility

Vil du gøre en forskel for børn og unge i udsatte områder? Blive en vigtig del af kampen mod diskrimination i sport og samfund? Og vil du samtidig opnå en unik og aktiv csr-platform til din virksomhed?