03. 12. 2006

Bendtner på toppen af Årets Hold

De danske fodboldspillere har valgt spillerne til Årets Hold, hvor især en række unge talenter gør sig positivt bemærket.Spillernes Officielle Kåringer er nået til offentliggørelsen af Årets Hold, hvor de danske fodboldspillere har stemt på deres favoritter til de forskellige positioner i en 4-3-3-opstilling.

Resultatet blev et offensivt inspireret hold, der trækker på de bedste kræfter fra den hjemlige SAS-liga og de udlandsprofessionelle topspillere:

Årets Hold

Målmand:

Jesper Christiansen, FCK

Forsvar:

Chris Sørensen, OB; Daniel Agger, Liverpool FC; Michael Gravgaard, FCK; Lars Jacobsen, FCK

Midtbane:

Thomas Kahlenberg, Auxerre; Christian Poulsen, Sevilla FC; Mikkel Thygesen, FC Midtjylland,

Angreb:

Martin Jørgensen, Fiorentina; Nicklas Bendtner, Arsenal/Birmingham; Morten Nordstrand, FC Nordsjælland

Talenter tager teten

Talentmassen i dansk fodbold er kraftigt repræsenteret på Årets Hold, idet hele fem spillere er i starten af 20’erne og således stadig under positiv udvikling.

Blandt dem er stortalentet Nicklas Bendtner, der har haft en fantomsæson og var et varmt navn blandt de danske spilleres stemmer. Birmingham-spilleren er udvalgt som frontmanden til at sparke boldene i kassen. Der er også blevet plads til Mikkel Thygesen fra FC Midtjylland, der krydrer sin sprudlende efterårssæson med denne prestigefyldte hæder fra kollegerne. Derudover har Daniel Agger fået genvalg fra sidste år og er altså blevet honoreret for sine præstationer for Liverpool fra den bedste engelske række.

FC Københavns fine resultater i det forgange fodboldår afspejler sig også i holdopstillingen, hvor hele tre pladser er besat af profiler fra FC Københavns bagerste geled. Michael Gravgaard, Lars Jacobsen og Jesper Christiansen udgør den københavnske trio.

Spillernes egen kåring

Årets Hold er en del af Spillernes Officielle Kåringer, der er de danske fodboldspilleres egne kåringer foretaget af Spillerforeningen. Formationen til Årets Hold bestemmes ud fra, hvilken opstilling, der har været det danske landsholds foretrukne i året, der gik. Landstræner Morten Olsens 4-3-3 har således dannet udgangspunkt for, hvilke positioner, der skulle udfyldes i afstemningen.

Udover Årets Hold indeholder Spillernes Officielle Kåringer følgende priser:

• Årets Fodboldspiller 2006
• Årets Kvindelige Fodboldspiller 2006
• Årets Talent i SAS-ligaen 2006
• Årets Profil i SAS-ligaen 2006
• Årets Profil i 1. Division 2006
• Årets Profil i 2. Division Øst 2006
• Årets Profil i 2. Division Vest 2006Spillernes Officielle Kåringer er nået til offentliggørelsen af Årets Hold, hvor de danske fodboldspillere har stemt på deres favoritter til de forskellige positioner i en 4-3-3-opstilling.

Årets Hold

Målmand:

Jesper Christiansen, FCK

Forsvar:

Midtbane:

Angreb:

Talenter tager teten

Spillernes egen kåring

Udover Årets Hold indeholder Spillernes Officielle Kåringer følgende priser:

• Årets Fodboldspiller 2006
• Årets Kvindelige Fodboldspiller 2006