12. 11. 2006

Fodboldspillerne har fundet deres nominerede

Nomineringslisterne har i de seneste uger floreret i de danske fodboldklubber, og spillerne har nu valgt de fem nominerede til den traditionsrige kåring af Årets Fodboldspiller for 2006.Spillernes Officielle Kåringer 2006 har følgende spillere nomineret til Årets Fodboldspiller:

• Daniel Agger
• Jesper Christiansen
• Michael Gravgaard
• Thomas Kahlenberg
• Christian Poulsen

Christian Poulsen får således chancen for at gentage sin bedrift fra 2005, hvor han for øjnene af hele Fodbolddanmark fik overrakt prisen som Årets Fodboldspiller 2005 til DR’s galla, Sport 2005, i december måned 2005.

Fodboldspillernes egen kåring

Michael Gravgaard fra FCK opfatter det som en stor ære, at hans kolleger har valgt ham som én af de fem nominerede:

”Når nomineringen kommer fra de mennesker, du spiller sammen med til daglig ved du, at det er de rigtige kvaliteter, der bliver lagt vægt på, og jeg føler det derfor som en stor anerkendelse af mit fodboldspil.”

I år bliver vinderen af prisen offentliggjort ved DR’s Sport 2006 den 6. januar 2007.

Spillerforeningen ønsker de fem nominerede held og lykke i den videre afstemning.

Se mere om Spillernes Officielle Kåringer 2006 på Spillerforeningens hjemmeside

Oversigt over tidligere vindere af Årets Fodboldspiller siden 1961Spillernes Officielle Kåringer 2006 har følgende spillere nomineret til Årets Fodboldspiller:

• Daniel Agger
• Jesper Christiansen