12. 12. 2006

Mikkel Thygesen er Årets Talent i SAS-Ligaen

Den 22-årige midtbanespiller Mikkel Thygesen fra FC Midtjylland får udover et år med debut på A-landsholdet nu også sine kollegers hæder, idet han er kåret til Årets Talent i SAS-Ligaen.De bedste danske fodboldspillere har stemt på deres favoritter til titlen som det mest lovende talent i den bedste danske række, og her trak Mikkel Thygesen flest stemmer på baggrund af en række flotte optrædener på den offensive midtbane.

Den tidligere Frem-spiller kan derfor nu se tilbage på et forrygende efterår, hvor hans kollegers hæder kommer oven i en sæson med 7 mål i SAS-ligaen og en udtagelse til A-landsholdet.

Skal løfte arven fra Agger

Spillerforeningen har stået for afstemningen til Årets Talent siden 1999, hvor kollegerne i de danske danske fodboldspillere hvert år peger på deres foretrukne unge spiller. Aldersgrænsen går ved, at spilleren ikke må ikke være fyldt 22 år pr. 1.1 2006.

Titlen som Årets Talent borger for kvalitet, idet prominente navne som Christian Poulsen, Thomas Kahlenberg og senest Daniel Agger tidligere har modtaget prisen.

Spillernes egen kåring

Årets Talent er en del af Spillernes Officielle Kåringer, der er de danske fodboldspilleres egne kåringer.

Udover Årets Talent indeholder Spillernes Officielle Kåringer følgende priser:

• Årets Fodboldspiller 2006
• Årets Kvindelige Fodboldspiller 2006
• Årets Profiler 2006
• Årets Hold 2006
• Giv Racismen Det Røde Kort-prisenDe bedste danske fodboldspillere har stemt på deres favoritter til titlen som det mest lovende talent i den bedste danske række, og her trak Mikkel Thygesen flest stemmer på baggrund af en række flotte optrædener på den offensive midtbane.

Skal løfte arven fra Agger

Spillernes egen kåring

Udover Årets Talent indeholder Spillernes Officielle Kåringer følgende priser:

• Årets Fodboldspiller 2006
• Årets Kvindelige Fodboldspiller 2006