15. 11. 2008

Spillerne har udvalgt Årets Hold 2008

Fodboldspillerne i den hjemlige Danmarksturnering og de danske udlandsprofessionelle har stemt på de spillere, der har gjort det bedst i indeværende kalenderår.

Interessant er det, at Brøndbys Stephan Andersen har fortrængt både Thomas Sørensen og Jesper Christiansen fra målmandsposten, ligesom Michael Jacobsen har fundet vej til holdet. I alt optræder der seks spillere fra SAS-ligaen på Årets Hold 2008 samt fem fra de udenlandske ligaer. Mads Øland, direktør i Spillerforeningen, udtaler sig om den fordeling:

Det er et rigtigt stærkt hold, vi ser udvalgt i år, noget som vidner om en stigende kvalitet i den hjemlige SAS-liga. Samtidig har vi nogle profiler, der spiller på nogle af de bedste hold i udlandet. Man må sige at landstræneren har fået et luksusproblem med at få fundet sin idealopstilling.

De spillere i de forskellige kæder, der har fået flest stemmer, får æren af at optræde på Årets Hold, hvilket betyder, at holdet i år fx optræder uden en decideret højre back.

Som reglerne foreskriver, stilles der op i den opstilling som er blevet praktiseret mest af landsholdet det seneste år, hvilket betyder at der igen i år er valgt en 4-3-3-opstilling.

Årets Hold 2008

Målmand
Stephan Andersen, Brøndby

Forsvar
Martin Laursen, Aston Villa
Michael Jacobsen, Aab
Daniel Agger, Liverpool
Thomas Rasmussen, Brøndby

Midtbane
Christian Poulsen, Juventus
Daniel Jensen, Werder Bremen
Jonas Borring, FC Midtjylland

Angreb
Nicklas Bendtner, Arsenal
Morten Nordstrand, FC København
Martin Bernburg, FC Nordsjælland

Se tidligere sammensætninger af Årets Hold her.

Se reglerne for afstemningen om Årets Hold her.

Årets Hold 2008

Målmand
Stephan Andersen, Brøndby

Forsvar
Martin Laursen, Aston Villa
Michael Jacobsen, Aab
Daniel Agger, Liverpool
Thomas Rasmussen, Brøndby

Midtbane
Christian Poulsen, Juventus
Daniel Jensen, Werder Bremen
Jonas Borring, FC Midtjylland

Angreb
Nicklas Bendtner, Arsenal
Morten Nordstrand, FC København
Martin Bernburg, FC Nordsjælland

Se tidligere sammensætninger af Årets Hold her.

Se reglerne for afstemningen om Årets Hold her.