08. 12. 2008

Thomas Lindrup-sagen fremlægges ved Fodboldens Voldgiftsret

På baggrund af Hvidovre Fodbold A/S’ bortvisning af Thomas Lindrup er der blevet afholdt to mæglingsmøder med deltagelse af de implicerede parter samt Divisionsforeningen og Spillerforeningen. Det har desværre ikke været muligt at nå til enighed.

Foto: © Per Kjærbye

Sagen fremlægges derfor som en hastesag ved Fodboldens Voldgiftsret.

Mads Øland udtaler: ”Vi er skuffede over Hvidovre. Vi har brugt rigtig meget tid sammen med Divisionsforeningen for at løse sagen. Det lykkedes ikke. Nu må Fodboldens Voldgiftsret afgøre sagen.”

Kontakt direktør Mads Øland for yderligere oplysninger på tlf. 23 20 07 15.

Foto: © Per Kjærbye

Sagen fremlægges derfor som en hastesag ved Fodboldens Voldgiftsret.

Kontakt direktør Mads Øland for yderligere oplysninger på tlf. 23 20 07 15.