09. 12. 2010

Årets Profiler i 2. Division Øst og Vest 2010 er fundet

Ved Årets Fodboldfest 2010, der netop er blevet afholdt i Hal D i København, blev profilerne i 2. division Øst og Vest hyldet af de selv samme kolleger, som har kåret dem. Foto © Per Kjærbye

Kåringerne som Årets profil i divisionerne udmærker sig ved, at det er kollegerne i de enkelte divisioner, der udpeger vinderne. Det specielle ved kåringerne er samtidig, at flere profiler er blevet spottet inden de slog igennem på højeste plan.

Årets Profil i 2. division Vest – Peter Rask Jensen, Aarhus Fremad
Klub: Aarhus Fremad
Fødselsdato: 11. marts 1988
Mål i sæsonen: 9

Tidligere vindere i 2. division Vest: Danilo Arrieta, Lwasi Sahula, Jens D. Kristiansen, Ronnie Svenson

Årets Profil i 2. division Øst – Emil Dyre, B93
Klub: B93
Fødselsdato: 9. februar 1984
Mål i sæsonen: 5

Tidligere vindere i 2. division Øst: Niels-Peter Kjølbye, Rasmus Festersen, Andreas Mortensen, Casper Henningsen

Om kåringerne
For at bringe fokus på divisionerne under SAS-ligaen, og for at hylde og gøre opmærksom på de talenter, som befinder sig i de underliggende rækker, kårer Spillerforeningen hvert år Årets Profiler i 1., 2. Division Øst og Vest.  Det er spillerne selv, der vælger Årets Profil i deres respektive division.

Disse kåringer skiller sig, sammen med Årets Profil i SAS-ligaen, ud fra Spillerforeningens andre kåringer ved også at kunne vindes af en udlænding.

Spillerforeningen har kåret årets profiler i 1. division samt de to 2. divisioner siden 1989.

Kåringerne sponsoreres af:

Årets Profil i 2. division Vest – Peter Rask Jensen, Aarhus Fremad