04. 05. 2010

Stor mediedækning til FIFPro Tournament 2010

FIFPro Tournament 2010 vil i år få massiv mediedækning. Det er nemlig lykkedes Spillerforeningen at få etableret et samarbejde med TV2 og Kanalsport.dk.Spillerforeningen kan i dag afsløre, at det er lykkedes at indgå en ny medieaftale med henholdsvis TV2 og Kanalsport.dk omkring dækningen af FIFPro Tournament 2010. Derved får kontraktløse fodboldspillere, som håber på at kunne spille sig til en aftale med en ny klub endnu større eksponering.

Træner for det danske hold, Kresten Blæsild, glæder sig over medieaftalen:
Det er en rigtig stor aftale, som er kommet i hus. Jeg glæder mig virkelig over, at danske medier anerkender det gode initiativ, og er interesseret i at deltage aktivt i turneringen. For Spillerforeningen er det essentielt og hele målet med turneringen, at de kontraktløse spillere får de allerbedste betingelser for at vise sig frem for nye klubber. Og med den nye medieaftale er betingelserne blevet markant bedre.

Danske medlemmer af Spillerforeningen, hvad enten de spiller herhjemme eller i udlandet, har mulighed for at komme til prøvetræning og kæmpe sig til en plads i den endelige trup. Sidste år lykkedes dette for hele syv ud af seksten deltagende at tilspille sig en ny kontrakt efter turneringen.

Turneringen afholdes i Rijnsburg tæt på Amsterdam i dagene 17.-18. juli.

Der eksisterer endnu ikke en hjemmeside for dette års turnering, men der findes flere oplysninger om sidste års turnering her: http://tournament.fifpro.org

Kontakt Kresten Blæsild på tlf. 22 32 18 55 eller mail kresten.blaesild@spillerforeningen.dk for flere oplysninger.

Træner for det danske hold, Kresten Blæsild, glæder sig over medieaftalen:

Turneringen afholdes i Rijnsburg tæt på Amsterdam i dagene 17.-18. juli.