Christian Eriksen genvinder prisen som Årets Talent

23. 12. 2011

Fodboldspillerne i Danmark samt de danske udlandsprofessionelle har kåret Ajax Amsterdams Christian Eriksen til Årets Talent for andet år i træk.

LÆS MERE

Og de nominerede som Årets Fodboldspiller 2011 er...

11. 12. 2011

William Kvist, Niki Zimling, Christian Eriksen, Andreas Bjelland og Dennis Rommedahl er alle nominerede til titlen som Årets Fodboldspiller 2011.

LÆS MERE

FC Nordsjælland vinder af Giv Racismen Det Røde Kort Prisen

05. 12. 2011

FC Nordsjælland har vundet Giv Racismen Det Røde Kort Prisen for deres store arbejde med at sætte fokus på racisme og diskrimination. Prisen blev overrakt ved Årets Fodboldfest, hvor flere FCN-spillere var mødt op for at modtage prisen.

LÆS MERE

Årets Profiler i 2. Division Øst og Vest 2011 er fundet

05. 12. 2011

Ved Årets Fodboldfest 2011, er profilerne i 2. division Øst og Vest netop blevet kåret af deres kolleger. Anders Kaagh fra Herlev IF og Casper Johansen fra FC Fyn løb med de to priser.

LÆS MERE

Søren Rieks Årets Profil i 1. Division 2011

05. 12. 2011

Esbjerg fB's Søren Rieks er blevet kåret som Årets Profil i 1. Division af kollegerne i landets næstbedste række.

LÆS MERE

Dame N'Doye kåret til Årets Profil i Superligaen 2011

05. 12. 2011

Fodboldkollegerne har kåret FCK's angriber Dame N'Doye til Årets Profil i Superligaen 2011. Kåringen regnes for ekstra prestigefuld, fordi det netop er spillerne i den hjemlige liga, der peger på vinderen.

LÆS MERE

Spillerne har valgt Årets Hold 2011

04. 12. 2011

Fodboldspillerne i den hjemlige Danmarksturnering og de danske udlandsprofessionelle har valgt de 11 spillere, som har gjort det bedst i indeværende kalenderår. Kåringen er en del af Spillernes Officielle Kåringer.

LÆS MERE

Sanne Troelsgaard kåret til Årets Kvindelige Fodboldspiller 2011

03. 12. 2011

Dette år løb Sanne Troelsgaard med prisen som Årets Kvindelige Fodboldspiller efter en flot sæson først for Brøndby og nu for Skovbakken. I sidstnævnte scorer hun nu næsten to mål pr. kamp.

LÆS MERE

Spillerforeningen afslører vinderne af Spillernes Officielle Kåringer

02. 12. 2011

Fra i morgen lørdag den 3. december vil Spillernes Officielle Kåringer 2011 blive afsløret. Årets Kvindelige Fodboldspiller står i første række, mens mandagen byder på Årets Profil i Superligaen og Årets Profiler i Divisionerne.

LÆS MERE

55 navne offentliggjort til FIFPro World XI

01. 12. 2011

Barcelona og Real Madrid dominerer listen med de 55 nominerede til FIFPro World XI - verdensholdet udvalgt af spillerne selv. Listen giver debut til hele 14 spillere, og fans kan gætte med og vinde et møde med stjernerne.

LÆS MERE

Absurd straf til spiller efter politivold

29. 11. 2011

En udvisning i en russisk reserveholdskamp førte til, at Spartak Gogniev blev tæsket uden for banen. Det russiske fodboldforbund gav efterfølgende Gogniev seks dages karantæne. FIFPro kræver, at UEFA og FIFA går ind i sagen efter Tv-optagelser.

LÆS MERE

Landstræner bør tage afstand fra racisme

24. 11. 2011

Morten Olsen har udtalt, at racistiske kommentarer under kampe er udtryk for menneskelige fejl. Kampagnen Giv Racismen Det Røde Kort opfordrer landstræneren til i stedet at tage klar afstand fra racisme.

LÆS MERE

Blatter får kritik af Superliga-spillere

18. 11. 2011

FIFA-præsident Sepp Blatter har udtalt, at der ikke findes racisme i fodbold. Men de danske spillere er uenige og støtter op om kampen mod racisme.

LÆS MERE

Lasse Rise frifundet - Klubbers ansvar at indsende kontrakter

07. 11. 2011

DBU's Appeludvalg har frifundet Lasse Rise og understreger samtidig, at det er klubbernes ansvar, at kontrakter og tillægsaftaler indsendes til godkendelse hos DBU.

LÆS MERE

Spillerforeningen tager socialt ansvar

30. 10. 2011

Ved LO-kongres 2011 vil Mads Øland og Marc Rieper i dag præsentere Spillerforeningens nye sociale initiativ. Her vil fodboldspillere - som i kampagnen Giv Racismen Det Røde Kort - agere rollemodeller for børn og unge for at styrke integrationen.

LÆS MERE

Lyngby-sagen burde give sportslig sanktion

23. 10. 2011

DBU's appeludvalg nedsatte i onsdags Lyngby BKs straf i sagen om den tidligere Lyngby-spiller Lasse Rises kontraktforhold. Spillerforeningen kritiserer, at den sportslige sanktion på tre minuspoint er blevet fjernet.

LÆS MERE

FC Nordsjælland og AaB giver racismen det røde kort under FARE Action Week

15. 10. 2011

Igen i år sætter Football Against Racism in Europe (FARE) fokus på anti-racisme med FARE Action Week. Til dagens kamp mellem FC Nordsjælland og AaB gør kampagnen sit indtog på Farum Park, hvor begge hold vil give racismen det røde kort.

LÆS MERE

Orden i kontrakterne er klubbens ansvar - Ikke spillerens

23. 09. 2011

Lyngby BK er blevet tildelt en pointstraf for en tillægsaftale indgået med Lasse Rise, som ikke er blevet godkendt af DBU. Samtidig har Lasse Rise fået en bøde på 10.000 kr. Men en spiller må aldrig kunne straffes for administrativt rod i klubben.

LÆS MERE

'Det hele menneske' skal skaffe medaljer til Danmark

14. 09. 2011

I forbindelse med valgkampen sætter Spillerforeningen og Danske Elitesportudøveres Forening fokus på den fremtidige sportspolitik. Flere medaljer til Danmark kræver hensyn til elitesportsudøveren som 'det hele menneske'.

LÆS MERE

Ordførere: Medindflydelse og fleksible uddannelser til elitesportsudøvere

13. 09. 2011

Danske Elitesportsudøveres Forening (D.E.F.) har i valgkampen søgt svar hos kultur- og idrætsordførerne omkring fremtidens elitesportspolitik. Her er der bl.a. bred enighed om at sportsudøverne skal have medindflydelse og fleksible uddannelser.

LÆS MERE