16

Artikel16.2.2011

Spillerforeningen indgår landsholdsaftale med DBU frem til 2014

DBU og Spillerforeningen har indgået en ny aftale omkring honorering af de danske A-landsholdsspillere frem til 1. august 2014. Den nye aftale afløser fra og med venskabskampen imod England den hidtidige aftale.

Af Spillerforeningen

1. august 2014. Den nye aftale afløser fra og med venskabskampen imod England den hidtidige aftale.

Aftalen er gældende for alle A-landsholdsspillere i kvalifikationskampe, slutrundekampe samt venskabskampe og omfatter dermed eventuel deltagelse ved EM i 2012 samt ved VM i 2014.

Generalsekretær i DBU, Jim Stjerne Hansen, udtaler: ”Aftalen tilgodeser både spillerne og DBU. Landsholdsspillerne får med aftalen en fair honorering, og DBU sikrer sig en ny årrække med stabile forhold omkring landsholdet, og økonomiske muligheder for at forsætte sin indsats til gavn og glæde for alle landets 321.000 fodboldspillere.

Direktør i Spillerforeningen, Mads Øland, supplerer: ”Vi er glade for at kunne forlænge og udbygge samarbejdet med DBU omkring landsholdet. Den kollektive landsholdsaftale er til gavn for både spillerne, Spillerforeningen, DBU og dansk fodbold som helhed.

Få opdateringer fra os

Bliv opdateret på det seneste omkring Spillerforeningens aktiviteter og det danske fodbold miljø. Få nyheder og annonceringer af events direkte i din indbakke.