8

Artikel8.12.2012

Nicolai Stokholm kåret til Årets Profil i Superligaen 2012

Fodboldkollegerne i Superligaen har kåret FC Nordsjællands anfører, Nicolai Stokholm, som Årets Profil i Superligaen 2012. Kåringen regnes for ekstra prestigefyldt, fordi det netop er spillerne i den hjemlige liga, der peger på vinderen.

Af Spillerforeningen

Fodboldkollegerne i Superligaen har kåret FC Nordsjællands anfører, Nicolai Stokholm, som Årets Profil i Superligaen 2012. Kåringen regnes for ekstra prestigefyldt, fordi det netop er spillerne i den hjemlige liga, der peger på vinderen.Nicolai Stokholm var en vigtig del af det FC Nordsjælland-hold, der i sommer kunne fejre klubbens første Danmarksmesterskab. Som dirigent på midtbanen spillede den 36-årige veteran 31 af de 33 kampe i guldsæsonen, imens han er den spiller, der i alt har spillet 12. flest kampe i Superligaens historie.

- Jeg er utrolig stolt af prisen, fordi det er mine modspillere i Superligaen, der har peget på mig. Samtidig er det en stor cadeau til hele holdet, fordi det kræver nogle gode medspillere at få sit eget spil til at fungere – medmindre man er Messi, lyder det en kende beskedent fra den rutinerede midtbanemand.

I indeværende sæson har Stokholm fået comeback på A-landsholdet og spillet sine første kampe i Champions League, og efter et fantastisk år som anfører for FC Nordsjælland er Nicolai Stokholm stemt ind som en fortjent vinder af titlen som Årets Profil i Superligaen 2012.

Ved overrækkelsen i DR Byen kunne en glad Nicolai Stokholm tage en prøvetur i den Mercedes SLK, som Hessel HiRE stiller til rådighed i en måned til sommer.

Årets Profil i Superligaen 2012 – Nicolai Stokholm
Fødselsdato: 1. april 1976
Position: Midtbane
Klub: FC Nordsjælland
Kampe/mål i 2012: 41/6
Tidligere klubber: Bl.a. AB, OB, Viking FK

Få opdateringer fra os

Bliv opdateret på det seneste omkring Spillerforeningens aktiviteter og det danske fodbold miljø. Få nyheder og annonceringer af events direkte i din indbakke.