8

Artikel8.6.2012

Prominente navne som trænere til FIFPro Tournament

Når træningen til FIFPro Tournament indledes den 2/7 og 4/7 i henholdsvis Valby og Kolding, deltager en række prominente navne fra fodboldverdenen som trænere. Heriblandt Thomas Gaardsøe, Viggo Jensen, Michael Schjønberg og Klavs Rasmussen.

Af Spillerforeningen

Når træningen til FIFPro Tournament indledes den 2/7 og 4/7 i henholdsvis Valby og Kolding, deltager en række prominente navne fra fodboldverdenen som trænere. Heriblandt Thomas Gaardsøe, Viggo Jensen, Michael Schjønberg og Klavs Rasmussen.FIFPro Tournament 2012 sparkes i gang den 20. juli i Amsterdam, men inden da venter et par uger med intensiv træning, for de deltagende spillere. Igen i år har Spillerforeningen skaffet kompetente trænere til at lede træningen.

Således vil træningen i Valby blive med deltagelse af Klavs Rasmussen, Søren Krogh, Peter Juul, Anders Jochumsen, Morten Bech, Emeka Andersen, Jesper Falck og Janus Blond.

Til træningen i Kolding deltager ligeledes en række prominente navne i form af Thomas Gaardsøe, Viggo Jensen, Michael Schjønberg, Mogens Bruun og Janus Blond.

Klavs Rasmussen og Viggo Jensen vil begge deltage som trænere ved turneringen i Amsterdam.

Projektleder for FIFPro Tournament 2012, Kresten Blæsild, glæder sig over, at det igen i år er lykkedes at skaffe tidligere Superligatrænere samt spillere, som har erfaring fra højeste niveau:

- Igen i år er det lykkedes os at skaffe dygtige og ambitiøse trænere til vores træningssamlinger i Valby og Kolding, og det er selvfølgelig glædeligt. I bund og grund handler det om, at vi skal have fundet nye klubber til disse spillere. Og man må sige, at vi med de trænere, vi i år kan præsentere, har givet vores spillere de bedste forudsætninger for, at det lykkes.

Det danske hold møder Spanien og Frankrig i den indledende pulje.

Få opdateringer fra os

Bliv opdateret på det seneste omkring Spillerforeningens aktiviteter og det danske fodbold miljø. Få nyheder og annonceringer af events direkte i din indbakke.