Pierre-Emile Højbjerg er Årets Talent 2014

06. 12. 2014

Fodboldkollegerne har for andet år i træk stemt på Pierre-Emile Højbjerg som Årets Talent, der uddeles af Spillerforeningen. Pierre-Emile løber med den ærefulde titen efter et år, der blandt andet har budt på debut og mål på A-landsholdet.

LÆS MERE

Foreninger sætter fokus på hjernerystelser

06. 10. 2014

Spillerforeningen, Håndbold Spiller Foreningen, Danske Elitesportsudøveres Forening og Center for Hjerneskade lancerer fælles oplysningskampagne om hjernerystelser.

LÆS MERE

Spillerforeningen og Vendsyssel FF / Hjørring Idrætsforening Fodbold indgår aftale om efterbetaling af løn, pension og feriegodtgørelse

19. 09. 2014

Spillerforeningen og Vendsyssel FF / Hjørring Idrætsforening Fodbold indgår aftale om efterbetaling af løn, pension og feriegodtgørelse

LÆS MERE

Fodboldspillere gør klar til drabelig dyst på golfbanen

17. 09. 2014

Der er masser af prestige på spil, når nogle af dansk fodbolds fineste navne snart skal have afgjort, hvem der er bedst til golf.

LÆS MERE

Ny fodboldoverenskomst helt på plads

04. 09. 2014

Arbejdet omkring den nye overenskomst mellem Spillerforeningen og Divisionsforeningen er nu færdiggjort, og aftalen er endeligt godkendt.

LÆS MERE

Ny OK: Højere pension og mindstelønninger samt midler til uddannelse

15. 08. 2014

Fra Spillerforeningens side var der i nat mødt 20 fodboldspillere fra klubber over hele landet for at bakke op om spillernes forhandlinger, der endte med en række forbedringer for alle professionelle fodboldspillere.

LÆS MERE

Feriepengesag afsluttet med bod til Divisionsforeningen

31. 07. 2014

Divisionsforeningen er af Fodboldens Voldgiftsret blevet pålagt at betale en bod til Spillerforeningen på 750.000 kr. for sit organisationsansvar i feriepengesagen.

LÆS MERE

Lekic, Richter og Bertolt med i truppen til FIFPro Tournament 2014

18. 07. 2014

Når FIFPro Tournament skydes i gang lørdag, bliver det med en stærk dansk trup. Det endelige hold er nu udtaget, og det tæller en række prominente navne med erfaring fra højt niveau.

LÆS MERE