Pierre-Emile Højbjerg er Årets Talent 2014

06. 12. 2014

Fodboldkollegerne har for andet år i træk stemt på Pierre-Emile Højbjerg som Årets Talent, der uddeles af Spillerforeningen. Pierre-Emile løber med den ærefulde titen efter et år, der blandt andet har budt på debut og mål på A-landsholdet.

LÆS MERE

Foreninger sætter fokus på hjernerystelser

06. 10. 2014

Spillerforeningen, Håndbold Spiller Foreningen, Danske Elitesportsudøveres Forening og Center for Hjerneskade lancerer fælles oplysningskampagne om hjernerystelser.

LÆS MERE

Spillerforeningen og Vendsyssel FF / Hjørring Idrætsforening Fodbold indgår aftale om efterbetaling af løn, pension og feriegodtgørelse

19. 09. 2014

Spillerforeningen og Vendsyssel FF / Hjørring Idrætsforening Fodbold indgår aftale om efterbetaling af løn, pension og feriegodtgørelse

LÆS MERE

Fodboldspillere gør klar til drabelig dyst på golfbanen

17. 09. 2014

Der er masser af prestige på spil, når nogle af dansk fodbolds fineste navne snart skal have afgjort, hvem der er bedst til golf.

LÆS MERE

Ny fodboldoverenskomst helt på plads

04. 09. 2014

Arbejdet omkring den nye overenskomst mellem Spillerforeningen og Divisionsforeningen er nu færdiggjort, og aftalen er endeligt godkendt.

LÆS MERE

Ny OK: Højere pension og mindstelønninger samt midler til uddannelse

15. 08. 2014

Fra Spillerforeningens side var der i nat mødt 20 fodboldspillere fra klubber over hele landet for at bakke op om spillernes forhandlinger, der endte med en række forbedringer for alle professionelle fodboldspillere.

LÆS MERE

Feriepengesag afsluttet med bod til Divisionsforeningen

31. 07. 2014

Divisionsforeningen er af Fodboldens Voldgiftsret blevet pålagt at betale en bod til Spillerforeningen på 750.000 kr. for sit organisationsansvar i feriepengesagen.

LÆS MERE

Lekic, Richter og Bertolt med i truppen til FIFPro Tournament 2014

18. 07. 2014

Når FIFPro Tournament skydes i gang lørdag, bliver det med en stærk dansk trup. Det endelige hold er nu udtaget, og det tæller en række prominente navne med erfaring fra højt niveau.

LÆS MERE

Konflikt udsat

17. 07. 2014

Forligsmanden har efter et møde i Forligsinstitutionen den 17. juli 2014 besluttet en udsættelse på to uger af fristen for den konflikt mellem Divisionsforeningen og Spillerforeningen, der var varslet til at træde i kraft 1. august 2014.

LÆS MERE

Hver fjerde fodboldspiller tjener under dagpengesatsen

11. 07. 2014

Professionel fodbold forbindes ofte med millionsummer og skyhøje lønninger, men for hver fjerde danske fodboldspiller ville den månedlige indtægt være højere, hvis de var på dagpenge.

LÆS MERE

Alle skal dækkes af ny overenskomst

08. 07. 2014

Overenskomsten er vigtig for alle spillere, men det er især divisionsspilleren, der ikke kan leve af fodbolden alene eller det unge talent, der er mest afhængig af den. Det fastslår spillerne fra forhandlingsudvalget.

LÆS MERE

Spillerforeningen får medhold om konfliktvarsel - længere tid til forhandlinger

27. 06. 2014

En faglig voldgift har i dag afgjort, at Divisionsforeningens lockoutvarsel er sendt for sent. Spillerforeningen er glade for kendelsen, da det giver parterne længere tid til at blive enige om en ny overenskomst.

LÆS MERE

Møde i Forligsinstitutionen: Spillerne indstillede på forhandlinger

26. 06. 2014

Divisionsforeningen truer med lockout. Forligsmanden har bedt Spillerforeningen og Divisionsforeningen om at møde frem i Forligsinstitutionen, og spillerne er klar på at fortsætte forhandlingerne.

LÆS MERE

Divisionsforeningen vil kraftigt forringe spillernes vilkår

24. 06. 2014

Der er fremskridt i forhandlingerne mellem fodboldspillerne og deres arbejdsgivere. Men hvis Divisionsforeningens nuværende krav til ny overenskomst blev opfyldt, ville størstedelen af de professionelle spillere i Danmark opleve kraftige forringelser.

LÆS MERE

Divisionsforeningen må tilbage til forhandlingsbordet

23. 06. 2014

Divisionsforeningen har standset forhandlingerne om en ny overenskomst. Spillerforeningen peger på fremskridt i forhandlingerne og opfordrer Divisionsforeningen til at komme tilbage til forhandlingsbordet.

LÆS MERE

Spillerforeningen sender konfliktvarsel til Divisionsforeningen

19. 06. 2014

Som svar på Divisionsforeningens lockoutvarsel har Spillerforeningen nu - som det er normal praksis - svaret med konfliktvarsel. Alle spillere vil være omfattede. En faglig voldgift afgør, om konflikten kan starte tidligst 1. juli eller senere.

LÆS MERE

Spillerforeningen og Hobro IK indgår aftale om efterbetaling af pension og feriegodtgørelse

16. 06. 2014

Spillerforeningen og Hobro IK er i dag nået til enighed om efterbetaling af manglende pension og feriegodtgørelse.

LÆS MERE

Spillerforeningen og Hvidovre Fodbold indgår aftale om efterbetaling af pension og feriegodtgørelse

13. 06. 2014

Spillerforeningen Hvidovre Fodbold er i dag nået til enighed om efterbetaling af manglende pension og feriegodtgørelse.

LÆS MERE