26. 05. 2014

Spillerforeningen og Hellerup Idræts Klub indgår aftale om efterbetaling af pension

Spillerforeningen og Hellerup Idræts Klub er i dag nået til enighed om efterbetaling af manglende pension.Spillerforeningen og Hellerup Idræts Klub er blevet enige om en aftale, hvor Hellerup Idræts Klub efterbetaler pension for Spillerforeningens medlemmer i klubben. Afregningen af pension, renter og bod sker på baggrund af kendelsen af 11. september 2012 fra Fodboldens Voldgiftsret.

Foto © Kjærbye / Fodboldbilleder.dkSpillerforeningen og Hellerup Idræts Klub er blevet enige om en aftale, hvor Hellerup Idræts Klub efterbetaler pension for Spillerforeningens medlemmer i klubben. Afregningen af pension, renter og bod sker på baggrund af kendelsen af 11. september 2012 fra Fodboldens Voldgiftsret.

Foto © Kjærbye / Fodboldbilleder.dk