19. 09. 2014

Spillerforeningen og Vendsyssel FF / Hjørring Idrætsforening Fodbold indgår aftale om efterbetaling af løn, pension og feriegodtgørelseSpillerforeningen og Vendsyssel FF / Hjørring Idrætsforening Fodbold er blevet enige om en aftale, hvor klubben efterbetaler løn, pension og feriepenge til nuværende og tidligere spillere. Afregningen af løn, pension, feriegodtgørelse, renter og bod sker på baggrund af kendelsen af 11. september 2012 fra Fodboldens Voldgiftsret.Spillerforeningen og Vendsyssel FF / Hjørring Idrætsforening Fodbold er blevet enige om en aftale, hvor klubben efterbetaler løn, pension og feriepenge til nuværende og tidligere spillere. Afregningen af løn, pension, feriegodtgørelse, renter og bod sker på baggrund af kendelsen af 11. september 2012 fra Fodboldens Voldgiftsret.