4

Artikel4.3.2015

Landsholdspillerne står sammen: Opfordring fra spillerne til DBU om nye forhandlinger har båret frugt

Spillerforeningen og spillerrådene på Herre-A-landsholdet, U21-landsholdet og Kvinde-A-landsholdet har selvfølgelig drøftet den udmelding, som DBU kom med onsdag den 18. februar i forhold til spillerne og landsholdet.

Af Spillerforeningen

- Som kvindespiller er det bekræftende at vide, at vi står sammen om det her. Sammen om at sikre gode vilkår for både kvinde- og herrelandsholdene, siger Line Røddik, anfører for Kvinde-A-landsholdet.

Alle spillere vil selvfølgelig spille for landsholdet, men vi kan ikke acceptere de krav og den måde DBU fremfører dem på. Vi kommer ikke til at acceptere DBU’s ultimatum. Vi ønsker en dialog og en kollektiv aftale for landsholdene.

Vi har opfordret DBU til at fortsætte forhandlingerne mellem Spillerforeningen og DBU. Vi står sammen om en kollektiv aftaleregulering og agter ikke at underskrive individuelle aftaler med DBU.

- Jeg er meget tilfreds med det sammenhold og den enighed, der har været blandt både Herre-A, U21 og Kvinde-A-landsholdets spillere. Vi har holdt fast i, at vi vil have rimelige kollektive aftaler, og det bliver vi ved med, siger Daniel Agger, anfører for Herre-A-landsholdet.

Vi ser frem til, at forhandlingerne genoptages i morgen torsdag. Vi har rakt hånden frem til nye forhandlinger og Spillerforeningen har netop fået en aftale i stand med DBU herom, hvilket vi er glade for.

På vegne af spillerne, spillerrådene og Spillerforeningen

Line Røddik, anfører Kvinde-A-landsholdet
Jannik Vestergaard, anfører U21-landsholdet
Daniel Agger, anfører Herre-A-landsholdet

Få opdateringer fra os

Bliv opdateret på det seneste omkring Spillerforeningens aktiviteter og det danske fodbold miljø. Få nyheder og annonceringer af events direkte i din indbakke.