08. 12. 2015

Nick Christensen er Årets Profil i 2. division 2015

Topscorer med 18 mål, deltager i forårets oprykningsspil og hædret som Årets Profil i 2. division 2015. Det er nogle af de ting, HIK-angriberen Nick Christensen kan bruge vinterpausen på at glæde sig over.


Spillerne i 2. division har peget på HIK’s Nick Christensen som Årets Profil i 2. division 2015. Det glæder 2. divisions ubestridte topscorer, der har roser til holdkammeraterne.

- Det er fedt. Specielt, fordi det er dem, man spiller mod hver weekend, der anerkender det, man laver, fastslår en tydeligt stolt Nick Christensen. Det er klart, at der bliver lagt mærke til, at man laver så mange mål. Her må jeg fremhæve mit hold, der har en stor del af æren for min præstation, understreger Nick Christensen, før han fortsætter:

- Jeg spiller på et hold, som har sat mig fantastisk op igennem hele sæsonen. Uden dem, ville jeg ikke sidde her og blive interviewet af dig. En stor del af det, er det hold, jeg har spillet på.

Om kåringen
For at bringe fokus på divisionerne under Superligaen og for at hylde og gøre opmærksom på de talenter, som befinder sig i de underliggende rækker, kårer Spillerforeningen Årets Profil i 2. Division.

Tidligere blev der kåret en profil i både 2. division Øst og 2. division Vest. Men efter den ny struktur er blevet implementeret, kåres der kun en profil i 2. division. Det er 2. divisions-spillerne selv, der vælger Årets Profil.

De fem seneste vindere
2014: Mikkel Rygaard Jensen og Martin Koch
2013: Anders Hostrup og Emil Nielsen
2012: Peter Rask Jensen og Marc Olsen
2011: Casper Johansen og Anders Kaagh
2010: Peter Rask Jensen og Emil Dyre

Back