4

Pernille Harder er Årets Kvindelige Fodboldspiller 2017

Pernille Harder er Årets Kvindelige Fodboldspiller 2017. For tredje år i træk og fjerde gang i alt.

Af Martin Dons

Det er den største, individuelle hæder, man kan modtage. Og Pernille Harder modtog den nok en gang. For tredje år i træk og fjerde gang i alt kan hun lade sig hylde som Årets Kvindelige Fodboldspiller.

- Det er en fed pris at modtage, når det er spillerne, der stemmer. Det betyder meget. Man kan vel sige, at det er den pris, der betyder mest, når det er dem, man spiller med og imod, der stemmer, siger Pernille Harder, der i år både har vundet det tyske mesterskab med VfL Wolfsburg og EM-sølv med Kvindelandsholdet.

The double i Tyskland

- Det har været et fantastisk år. Jeg spillede mig hurtigt ind i start-11’eren i Wolfsburg og har fået en vigtig rolle der. Vi vandt det tyske mesterskab og pokalen, så det kunne ikke være meget bedre. Så kom EM, hvor vi præsterede godt med landsholdet, fortæller landsholdsanføreren om årets højdepunkter.

På trods af et stærkt år, hviler hun ikke på laurbærrene. Nye mål er sat.

- Man kan altid blive bedre, og der er stadig en titel som Champions League, jeg godt kunne tænke mig at vinde. Jeg vil også gerne være med til at vinde det tyske mesterskab over en hel sæson, og med landsholdet er målet at komme til VM, siger Pernille Harder.

De øvrige nominerede var hos kvinderne Simone Boye og Stine Larsen.

Få opdateringer fra os

Bliv opdateret på det seneste omkring Spillerforeningens aktiviteter og det danske fodbold miljø. Få nyheder og annonceringer af events direkte i din indbakke.