02. 06. 2018

Kim Aabech Årets Profil i 2. division

Kollegerne i 2. division har valgt Hvidovre-profilen Kim Aabech som Årets Profil i 2. division. Aabech fik overrakt prisen inden dagens opgør mod Jammerbugten FC.

Hvidovre IF har været suveræne i årets 2. division, hvor holdet med fire runder igen allerede sikrede sig oprykning til 1. division.

En af profilerne på Hvidovre-mandskabet er den tidligere Superliga-profil Kim Aabech. Den 35-årige angriber har været toneangivende i ligaen, og med sine foreløbige 16 sæsonmål har han sin store andel i oprykningen.

Og de mange flotte præstationer er der blevet lagt mærke til blandt kollegerne i rækken. Spillerne i 2. division har nemlig stemt på Kim Aabech som Årets Profil i sæsonen 2017/18.

Derfor kunne chef for spillerrådgivning i Spillerforeningen, Thomas Lindrup, inden dagens hjemmekamp mod Jammerbugten FC overrække prisen til Kim Aabech. Med prisen følger også et gavekort på 5.000 kroner til Spillerforeningens officielle tøjpartner, Les Deux.

Kim Aabech vandt prisen foran sin holdkammerat Nicolai Agger og Næstveds Kristoffer Munksgaard, der fik lige mange stemmer.

Om prisen
Sammen med spillerne hylder Spillerforeningen hvert år Årets Profil i 2. division. Det er altså kollegerne, der stemmer og vælger Årets Profil. Spillerforeningen har uddelt priser til profilerne i divisionerne siden 1989.

Back