30

Artikel30.7.2018

William Kvist indtræder i Spillerforeningens forhandlingsteam

Når landsholdsforhandlingerne i dag genoptages mellem DBU og Spillerforeningen er det med William Kvist som en del af teamet hos Spillerforeningen.

Af Martin Dons

Efter et godt dansk VM er DBU og Spillerforeningen igen klar til at genoptage landsholdsforhandlingerne med henblik på at lave en ny aftale.

Spillerforeningens forhandlingsteam bliver suppleret med den nu tidligere landsholdsspiller William Kvist og chef for spillerrådgivning i Spillerforeningen Thomas Lindrup.

- Jeg ser frem til at indgå i Spillerforeningens forhandlingsteam og håber på positive forhandlinger, hvor vi kan komme på plads med en aftale, som muliggør nye danske toppræstationer, siger William Kvist.

Direktør Mads Øland glæder sig over, at William Kvist og Thomas Lindrup bliver en del af forhandlingerne.

- Ved at tilføje William til vores team får vi de helt friske erfaringer fra VM med ved bordet. Lindrup har det daglige arbejde med herrelandsholdet og kender derfor de praktiske udfordringer, vi står overfor.

Trioen Mads Øland, William Kvist og Thomas Lindrup suppleres af foreningens jurist Mathias Bukhave.

Få opdateringer fra os

Bliv opdateret på det seneste omkring Spillerforeningens aktiviteter og det danske fodbold miljø. Få nyheder og annonceringer af events direkte i din indbakke.