Spillerforeningen er for spillerne og spillet. Derfor kører vi en række projekter og initiativer, der giver mening for spillerne og i forhold til de forhold, de arbejder under.

Vi tilbyder vi bl.a. brobygning til den næste karriere gennem 4players initiativer. Og sammen med spillerne tager vi socialt ansvar med Player Social Responsibility, vi kårer årets profiler, og sammen med anførerne i superligaen kårer vi hvert år Danmarks bedste bane.

Du kan læse meget mere om vores projekter nedenfor.

Projekter

4PLAYER

4player beskæftiger sig med second career-rådgivning til nuværende og tidligere elitesportsudøvere. Gennem tre ordninger rådgiver 4player elitesportsudøvere i Danmark i transitionen fra sport til civil karriere.

DANMARKS BEDSTE BANE

Spillerforeningen kårer sammen med Superligaens 14 anførere hvert år Danmarks Bedste Bane. Udeholdenes anførere bedømmer efter hver runde kampbanerne. Målet er bedre baner og bedre fodbold.

ÅRETS FODBOLDFEST

Årets Fodboldfest er en årlig begivenhed, vi arrangerer for vores medlemmer. Som medlem af Spillerforeningen har du derfor muligheden for at møde dine kolleger til en festlig aften i en afslappet atmosfære.

SPILLERNES OFFICIELLE KÅRINGER

Spillernes Officielle Kåringer er en tilbagevendende begivenhed, som hylder nogle af dansk fodbolds aktører. Det er spillerne selv, der vælger vinderne.

SOCIALT ANSVAR

Vi bruger spillets tiltrækningskraft til at gøre en forskel inden for racisme, diskrimination og integration i Giv Racismen Det Røde Kort, Arena Spartacus og Spartans.

TEAM SPILLERFORENINGEN

Team Spillerforeningen er et tilbud om preseason-træning både sommer og vinter. Du har som medlem mulighed for at deltage i fodboldtræning, træningskampe og fysisktræning i samarbejde med ProTreatment.

Bliv partner

Spillernes Officielle Kåringer

Bliv partner for Spillernes Officielle Kåringer og kom med, når vi sammen med spillerne hylder årets største præstationer.

Annoncering og content

Vil du annoncere og formidle content direkte til landets bedste fodboldspillere?

Spillernes DM i Golf

Giv dine kunder en golfoplevelse ud over det sædvanlige, plej netværket eller nyd super dag på golfbanen sammen med store danske fodboldstjerner

Danmarks Bedste Bane

Vær med til at sætte fokus på bedre fodboldbaner i Danmark, bliv partner for kåringen af Danmarks Bedste Bane

Team Spillerforeningen

Bliv partner for Team Spillerforeningen, træningstilbuddet til alle Spillerforeningens medlemmer, hvor profiler fra Superligaen, 3F Ligaen, landshold, divisionerne og transferfrie spillere deltager.

Medlemsfordele

Har du et attraktivt produkt for alle vores medlemmer? Så kontakt os, og hør om dine muligheder for at blive en del af vores stærke fordelsprogram.

Player Social Responsibility

Vil du gøre en forskel for børn og unge i udsatte områder? Blive en vigtig del af kampen mod diskrimination i sport og samfund? Og vil du samtidig opnå en unik og aktiv csr-platform til din virksomhed?