Study4player

Spillerforeningen har oprettet projektet Study4player i samarbejde med Syddansk Universitet, fordi det bliver sværere for f.eks. fodboldspillere at kombinere sport med en uddannelse, der kan sikre nye udfordringer efter sportskarrieren.

Se mere på Study4player.dk.

Study4player ønsker derfor at give dig større motivation og bedre muligheder for at tage en uddannelse, mens du dyrker sport på topplan - hvad enten du spiller i Danmark eller i udlandet.

Uddannelsen kan være kort, mellemlang eller lang, blot den er med til at sikre, at du følger med udviklingen, så private og offentlige virksomheder også får mulighed for at tilknytte dig og dine kompetencer til deres virksomhed.

Med Study4player Online Academy kan du endda tage en uddannelse online. Læs mere her

Study4player er sat i verden, så vi kan hjælpe dig med rådgivning og vejledning i forbindelse med studievalg og tilrettelæggelse af en uddannelse. Study4player rådgiver om alle typer uddannelser, lige fra Hf-enkeltfag til fysioterapeut, cand.merc. osv.

Study4player hjælper med at formidle kontakt mellem dig og uddannelsesinstitutionen, så du, om muligt, kan få en individuel studieplan og få flyttet eksamener, hvis de kolliderer med træning eller kamp.

Otte universiteter er tilknyttede

Landets otte universiteter er tilknyttet Study4player, der har udgangspunkt i et landsdækkende center på Syddansk Universitets campus i Odense.

• Syddansk Universitet
  • Roskilde Universitet
  • Aalborg Universitet
  • Københavns Universitet
  • Copenhagen Business School
  • Danmarks Tekniske Universitet
  • IT-Universitetet
  • Århus Universitet

Derudover samarbejder Study4player med en række andre uddannelsesinstitutioner, som udbyder korte eller mellemlange uddannelser.

Vi tilbyder

• At kortlægge dine ønsker og muligheder for en uddannelse
  • At lægge en uddannelsesplan med plads til din sport
  • At introducere dig til din uddannelse og bede om hensyntagen til din travle hverdag
  • Hjælp til alle typer uddannelser via vores samarbejde med en lang række uddannelsesinstitutioner (håndværkeruddannelser, enkeltfag, professionsuddannelser, universitetsuddannelser osv.)
  • Flere onlineuddannelser, fx FIFPro Online Academy

Study4player - Syddansk Universitet

Campusvej 55

5230 Odense M

study4player@spillerforeningen.dk

Jens Franck

Uddannelsesrådgiver

jens.franck@spillerforeningen.dk

Kresten Blæsild

Uddannelsesrådgiver

kresten.blaesild@spillerforeningen.dk

Rasmus Haagensen

Direktør

rasmus.haagensen@spillerforeningen.dk

STARTEN PÅ DIN NÆSTE KARRIERE

STUDY4PLAYER

Study4player er et tilbud om uddannelsesrådgivning, der bygger på samarbejde med fleksible uddannelsesinstitutioner, som tilbyder hel eller delvis onlineuddannelser på alle niveauer, hvilket gør det muligt at kombinere en professionel fodboldkarriere og et studie.

JOB4PLAYER

Job4player er jobrådgivning. Vi har en CV-database, der giver dig mulighed for at markedsføre din personlige profil. Vi samarbejder desuden med partnervirksomheder, der rekrutterer vindertyper som dig.