Player Social Responsibility

Spillerforeningen har siden 2005 drevet en række initiativer imod diskrimination og for positiv integration for især udsatte børn og unge. Vi har samlet vores sociale aktiviteter i Player Social Responsibility, hvor de professionelle fodboldspillere er den store drivkraft.

Mette Vestergaard
Adm. direktør, Player Social Responsibility
mette.vestergaard@spillerforeningen.dk

Bliv Fodboldambassadør

Vær gæstetræner for Arena Spartacus eller tag på skolebesøg med Giv Racismen Det Røde Kort. Bliv Fodboldambassadør for Player Social Responsibility og gør en kæmpe forskel for børn og unge i udsatte boligområder.

ASYLBOLD

Asylbold er et samarbejde mellem Player Social Responsibility og Røde Kors. Projektet er støttet af NordeaFonden.

Arena Spartacus

Arena Spartacus er et tilbud om gratis fodboldtræning til børn og unge i udsatte boligområder over hele landet. Børn og unge får et fast holdepunkt i hverdagen med fodboldens profiler som positive forbilleder.

Giv Racismen Det Røde Kort

Giv Racismen Det Røde Kort er for mangfoldighed og positiv integration. Initiativet lever to steder – både på landets fodboldstadions såvel som på landets skoler. Begge steder er det med de professionelle fodboldspillere som rollemodeller.

Bestyrelse - Player Social Responsibility

Tom Høgli

Professionel fodboldspiller

Gunde Odgaard

Sekretariatschef i BAT Kartellet

Søren Johansen

Partner Altor Equity Partners A/S

Jesper Krogdahl

Direktor Zense Technology A/S

Thomas Lindrup

Formand Spillerforeningen

Mads Øland

Direktør Spillerforeningen

Rasmus Haagensen

Direktør 4Player

Bliv partner

Spillernes Officielle Kåringer

Bliv partner for Spillernes Officielle Kåringer og kom med, når vi sammen med spillerne hylder årets største præstationer.

Annoncering og content

Vil du annoncere og formidle content direkte til en unik og eksklusiv målgruppe? Formidl direkte til landets bedste fodboldspillere gennem Spillerforeningens medier.

Spillernes DM i Golf

Giv dine kunder en golfoplevelse ud over det sædvanlige, plej netværket eller nyd super dag på golfbanen sammen med nogle af de største danske fodboldstjerner gennem tiderne.

Danmarks Bedste Bane

Vær med til at sætte fokus på bedre fodboldbaner i Danmark? Så bliv partner for kåringen af Danmarks Bedste Bane.

Team Spillerforeningen

Bliv partner for Team Spillerforeningen, træningstilbuddet til alle Spillerforeningens medlemmer, hvor profiler fra Superligaen, 3F Ligaen, landshold, divisionerne og transferfrie spillere deltager.

Medlemsfordele

Har du et attraktivt produkt eller service for vores medlemmer? Se, om du kan blive en del af vores stærke fordelsprogram og få direkte adgang til en eksklusiv og eftertragtet målgruppe.

Player Social Responsibility

Vil du gøre en forskel for børn og unge i udsatte områder? Blive en vigtig del af kampen mod diskrimination i sport og samfund? Og vil du samtidig opnå en unik og aktiv csr-platform til din virksomhed?