Årets Profil i 1. division

Sammen med spillerne hylder Spillerforeningen hvert år Årets Profil i 1. division. Det er altså kollegerne, der stemmer og vælger Årets Profil.

Spillerforeningen har uddelt priser til profilerne i divisionerne siden 1989.

Spillernes Officielle Kåringer Partnere

Tidligere vindere

Årets Profiler

Årets Profil i 3F Ligaen

Årets Profil i 3F Ligaen kåres af spillerne i ligaen. Hver enkelt spiller har én stemme, og må ikke stemme på en spiller fra egen klub. Spilleren med flest stemmer kåres til Årets Profil i 3F Ligaen.

Årets Profil i Superligaen

Årets Profil i Superligaen kåres af de sande eksperter, modstanderne i hver række, der peger på deres favorit. Den spiller, som ender med flest stemmer, vinder den ærefulde pris.

Årets Profil i 1. division

Årets Profil i 1. division kåres af spillerne i 1. division. Hver enkelt spiller har én stemme, og må ikke stemme på en spiller fra egen klub. Spilleren med flest stemmer kåres til Årets Profil.

Årets Profil i 2. division

Årets Profil i 2. division kåres af spillerne i 2. division. Hver enkelt spiller har én stemme, og må ikke stemme på en spiller fra egen klub. Spilleren med flest stemmer kåres til Årets Profil.

Spillernes Officielle Kåringer

ÅRETS MANDLIGE FODBOLDSPILLER

Årets Mandlige Fodboldspiller er den største pris, der kan tilfalde en dansk fodboldspiller, for det er kollegerne, der står bag kåringen.

ÅRETS KVINDELIGE FODBOLDSPILLER

Årets Kvindelige Fodboldspiller er den største hæder, man som kvindelig fodboldspiller kan modtage. Det er nemlig spillerne selv, der på årlig basis kårer Årets Kvindelige Fodboldspiller.

ÅRETS MANDLIGE TALENT

Årets Mandlige Talent uddeles én gang om året til den mest lovende danske spiller i den danske liga eller udlandet, som er under 22 år på afstemningstidspunktet.

ÅRETS KVINDELIGE TALENT

Årets Kvindelige Talent uddeles én gang om året til den mest lovende danske spiller i den danske liga eller udlandet, som er under 22 år på afstemningstidspunktet.

ÅRETS MANDLIGE HOLD

Årets Hold består af de bedste spillere i de hjemlige ligaer og af danske spillere i udlandet. De spillere, der får flest stemmer i deres respektive kæder, udtages.

ÅRETS KVINDELIGE HOLD

Årets Kvindelige Hold består af de bedste spillere i de hjemlige ligaer og af danske spillere i udlandet. De spillere, der får flest stemmer i deres respektive kæder, udtages.

ÅRETS PROFILER

Årets Profiler kåres både i 3F Ligaen, 1. division, 2. division og Superligaen. Det er de sande eksperter, spillerne i hver række, der peger på deres favorit.

FIFPRO WORLD XI

FIFPro World XI er en hyldest fra spillerne til spillerne. Verdensholdet kåres af over 65.000 professionelle fodboldspillere verden over og præsenteres ved FIFA Ballon d'Or.