Årets Profil i 3F Ligaen

Sammen med spillerne hylder Spillerforeningen Årets Profil i 3F Ligaen. Det er altså kollegerne, der stemmer og vælger Årets Profil.

Spillernes Officielle Kåringer Partnere

2018/2019, Nanna Christiansen, Brøndby IF

2017/2018 Stine Larsen, Brøndby IF

2016, Florentina Olar, Fortuna Hjørring

Årets Profiler

Årets Profil i 3F Ligaen

Årets Profil i 3F Ligaen kåres af spillerne i ligaen. Hver enkelt spiller har én stemme, og må ikke stemme på en spiller fra egen klub. Spilleren med flest stemmer kåres til Årets Profil i 3F Ligaen.

Årets Profil i Superligaen

Årets Profil i Superligaen kåres af de sande eksperter, modstanderne i hver række, der peger på deres favorit. Den spiller, som ender med flest stemmer, vinder den ærefulde pris.

Årets Profil i 1. division

Årets Profil i 1. division kåres af spillerne i 1. division. Hver enkelt spiller har én stemme, og må ikke stemme på en spiller fra egen klub. Spilleren med flest stemmer kåres til Årets Profil.

Årets Profil i 2. division

Årets Profil i 2. division kåres af spillerne i 2. division. Hver enkelt spiller har én stemme, og må ikke stemme på en spiller fra egen klub. Spilleren med flest stemmer kåres til Årets Profil.