Medlemsfordele

Som medlem af Spillerforeningen har du adgang til en række medlemstilbud og -fordele.

• HESSEL HiRE
    Som medlem kan du lease Mercedes-Benz og Renault på særligt fordelagtige vilkår gennem Hessel HiRE. Både et større og et mindre budget giver mulighed for en fabriksny bil.

• Les Deux
    Det danskefirma er Spillerforeningens Officielle Tøjpartner, og for dig som medlem byder det, at du kan få 25 % på dine onlinekøb på www.lesdeux.dk.

• STATE energidrik
    Få 30% rabat på energidriks fra STATE.

• Metz
    Få stærkt reducerede priser på udvalgte mærkevarer.

• Laudrup Vin
    Få 20% rabat på vin og gastronomi på www.laudrup.dk.

• ProTreatment
    Du får rabat på den første konsultation hos ProTreatment, som er en af de førende klinikker inden for fysioterapi. Samtidig er ProTreatment en del af Team Spillerforeningens sommer- og vintertræning.

• PlusKort (medlemskort)
    Dit medlemskort er også et rabatkort til mere end 1300 butikker og steder.

• Dansk Metal A-kasse
    Sikr din indkomst i en periode med ledighed - meld dig i a-kassen hos Dansk Metal.

Læs mere om dine fordele og find dine rabatkoder ved at logge ind på 'min side'.