Bliv medlem

Du kan blive medlem af Spillerforeningen ved at udfylde formularen forneden.

Bliv medlem

Skriv dine oplysninger her

Se kontingentsatser

Se persondatapolitik

Velkomstmail og tilmelding til Betalingsservice

Du vil modtage en velkomstmail med dit medlemsnummer og generelle oplysninger. I mailen bedes du samtidig tilmelde dig Betalingsservice. På den måde sparer du Spillerforeningen for besværet ved at sende dig opkrævninger, og du gør det også lettere for dig selv. Samtidig sparer du 25 kr. halvårligt.

Tilmeld dig Betalingsservice (husk at angive dit medlemsnr.).

Medlemskab

MELD DIG IND HER

Det er nemt at melde sig ind, tager 2 minutter, og du kan gøre det direkte her på siden. Klik på linket, indtast dine oplysninger og indsend din indmelding.

HVORFOR BLIVE MEDLEM?

Som medlem har du en lang række fordele. Juridisk rådgivning, hjælp mht. skade og forsikring, rådgivning om kontraktforhandling og mellemmænd og meget mere.

GOLDIES

En gang fodboldspiller, altid fodboldspiller. Hvis du har indstillet karrieren, men stadig vil holde kontakten til fodboldverdenen og gøre brug af en lang række tilbud, tilbyder vi dig et medlemskab som Goldie.

KONTINGENT OG BETALINGSSERVICE

Her finder du kontingentsatserne for de forskellige medlemskaber og tilmelding til betalingsservice. Tilmeld dig betalingsservice og spar penge.

Medlemstilbud

Hessel HiRE

Som medlem af Spillerforeningen kan du lease Mercedes-Benz og Renault på særligt fordelagtige vilkår gennem Hessel HiRE. Både et større og et mindre budget giver mulighed for en fabriksny bil.

Les Deux

Få 25 pct. rabat, når du handler på lesdeux.dk

Laudrup Vin & Gastronomi

Få 20 pct. rabat på vin og gastronomi på laudrup.dk

ProTreatment

Rabat på første konsultation hos ProTreatment. En af de førende klinikker inden for fysioterapi.

Metz

Udvalgte mærkevarer til stærkt reducerede priser.

STATE ENERGIDRIK

Som medlem af Spillerforeningen får du 25 pct. rabat på State energidrik.

PlusKort

Som medlem af Spillerforeningen har du et medlemskort, der også er et Spillerforeningens Plus­kort. Med det i hånden får du rabat mere end 1300 steder.