Du kan blive medlem af Spillerforeningen ved at udfylde formularen forneden.

Skriv dine oplysninger her

Se kontingentsatser

Se persondatapolitik

Velkomstmail og tilmelding til Betalingsservice

Du vil modtage en velkomstmail med dit medlemsnummer og generelle oplysninger. I mailen bedes du samtidig tilmelde dig Betalingsservice. På den måde sparer du Spillerforeningen for besværet ved at sende dig opkrævninger, og du gør det også lettere for dig selv. Samtidig sparer du 25 kr. halvårligt.

Tilmeld dig Betalingsservice (husk at angive dit medlemsnr.).

Medlemskab

MELD DIG IND HER

Det er nemt at melde sig ind, tager 2 minutter, og du kan gøre det direkte her på siden. Klik på linket, indtast dine oplysninger og indsend din indmelding.

SÅDAN HJÆLPER VI DIG

Som medlem har du en lang række fordele. Juridisk rådgivning, hjælp mht. skade og forsikring, rådgivning om kontraktforhandling og mellemmænd og meget mere.

GOLDIES

En gang fodboldspiller, altid fodboldspiller. Hvis du har indstillet karrieren, men stadig vil holde kontakten til fodboldverdenen og gøre brug af en lang række tilbud, tilbyder vi dig et medlemskab som Goldie.

KONTINGENT OG BETALINGSSERVICE

Her finder du kontingentsatserne for de forskellige medlemskaber og tilmelding til betalingsservice. Tilmeld dig betalingsservice og spar penge.

MEDLEMSFORDELE