Sådan hjælper vi dig

Du er ekspert på banen – vi er eksperter uden for. Derfor hjælper vi dig med alt fra forsikringer og skadesanmeldelse til kontraktforhandlinger og karriererådgivning.

Vi er fodboldspillernes eneste fælles stemme. Det gælder både i Danmark, men også i Europa gennem den internationale spillerforening, FIFPro. Vi bruger vores stemme til strategisk at forbedre arbejdsvilkårene for fodboldspillere i Danmark.

Derfor hjælper du som medlem af Spillerforeningen ikke kun dig selv – du hjælper samtidig med at gøre os stærkere, så vi kan hjælpe alle fodboldspillere endnu bedre. Du kan læse mere om vores arbejde og dine fordele i medlemsfolderen.

Få svar på dine spørgsmål om:

 • Arbejdsskader som professionel
 • A-kasse for professionelle
 • Kontraktforhandlinger med klubber i ind- og udland
 • Forhandlinger om en aftale med en amatørklub
 • Hvad er lønniveauet i en bestemt klub?
 • Er den forsikring, klubben tilbyder, tilstrækkelig?
 • Kollektive forhandlinger i klubberne om fx bonus
 • Forsikringer til amatører og professionelle
 • Skatteforhold for amatører og professionelle
 • Uddannelse og job sideløbende med eller efter fodbolden
 • Osv. osv. osv.

Trainee
Spillerforeningen tilbyder en gratis, individuel samtale med vores rådgiver Allan Reese til traineemedlemmer.

Det gør vi for at klæde dig endnu bedre på til en fremtid i professionel fodbold. Allan Reese er selv tidligere professionel fodboldspiller og har 20 års erfaring i at rådgive unge spillere.

I en 45 minutters telefon- eller skypesamtale vil han sammen med dig – og gerne dine forældre – tage udgangspunkt i din nuværende situation og kigge på din udvikling i de kommende et 1-2 år. Samtalen kommer til at handle om, hvad der kan være vigtigt for dig at prioritere, og hvilke udfordringer du med stor sandsynlighed oplever - eller kommer til at opleve.

Samtalen er med det lange sigte for øje og er en bredere snak end blot om den nuværende klub.Udover samtalen fremsendes også en e-version af ”Velkommen i en professionel verden”, som indeholder:

- kort beskrivelse af den professionelle fodboldverden
- beskrivelser af interessenter
- mekanismer i transfersystemet
- highlights af fokuspunkter for ung spiller i en standardkontrakt

Kontakt
Seniorrådgiver Allan Reese
Tlf.: 20 24 62 26
Mail: allan.reese@spillerforeningen.dk

Info og kontakt
Du kan læse mere om Spillerforeningens mange fordele og finde kontaktinfo nedenfor.

PRESEASON-TRÆNING

Spillerforeningen x ProTreatment er et tilbud om preseason-træning både sommer og vinter. Programmet er forebyggende og optimerende træning og vil over ugen variere.

4PLAYER

4player beskæftiger sig med second career-rådgivning til nuværende og tidligere elitesportsudøvere. Gennem tre ordninger rådgiver 4player elitesportsudøvere i Danmark i transitionen fra sport til civil karriere.

SAGSBEHANDLING OG JURIDISK RÅDGIVNING

Spillerforeningen har ført en lang række sager for medlemmerne inden for alt fra arbejdsskadesager og forsikringer til uretmæssige fyringer og principielle sager.

SPILLERRÅDGIVNING

Skal du til at underskrive din første kontrakt? Skal dit barn? Eller har du generelle spørgsmål til det at være fodboldspiller i den professionelle verden, så er vi klar til at hjælpe.

Kontakt

ADMINISTRATION

Har du spørgsmål til dit kontingent, typer af medlemskaber eller eventuelle udbetalinger i forbindelse en sag?

JURIDISK RÅDGIVNING

Har du brug for hjælp til en skadesag, eller har du spørgsmål til din kontrakt, overenskomsten, dit kontingent, eller ønsker du anden form for rådgivning? Så tag endelig kontakt til os.

SPILLERRÅDGIVNING

Skal du til at underskrive din første kontrakt? Skal dit barn? Eller har du generelle spørgsmål til det at være fodboldspiller i den professionelle verden, så er vi klar til at hjælpe.

PRESSE OG KOMMUNIKATION

Er du journalist? Eller har du spørgsmål vedr. samarbejdsmuligheder eller Spillerforeningens generelle arbejde, er du meget velkommen til at kontakte os.

JOB- OG UDDANNELSESRÅDGIVNING

Har du spørgsmål til dine uddannelses- eller karrieremuligheder? Eller vil du vide mere om 4player?