77: Ni minutter med Jeppe Grønning om Karriereskifteseminar

29. 09. 2022

Hvad er Karriereskifteseminar? Hvad lavede Jeppe Grønning der? Og hvad tog han med derfra? Brug ni minutter med Viborg FF-anføreren og få svarene

LÆS MERE

76: Hvorfor skulle FC Midtjylland spille i vanvittig varme?

22. 09. 2022

Intet hensyn bør veje tungere end spillernes sikkerhed. Derfor forsøgte vi at få flyttet FC Midtjyllands kamp mod AEK Larnaca, ligesom vi arbejder på at få implementeret en nagelfast protokol for ekstrem varme.

LÆS MERE

75: Sådan arbejder vi med den gode vej ud af fodbold

15. 09. 2022

PODCAST: Får du klarsyn af at høre den her udsendelse? Eller af at deltage i vores arrangementer? Nok ikke. Men det er gode skridt på vejen.

LÆS MERE

Sportsstjerner siger nej til diskrimination

04. 09. 2022

Med den nye indsats #Gamechanger står idrættens verden sammen om, at sport skal være for alle uanset seksualitet eller kønsidentitet.

LÆS MERE

Et slaraffenland for digital chikane

16. 08. 2022

En dødstrussel i indbakken. Det var, hvad der mødte Joachim Andersen efter kampen mod Liverpool FC. Vi ved, hvordan det opleves. Men hvad er konsekvensen?

LÆS MERE

74: Lukas skiftede til Sassuolo som 16-årig

15. 07. 2022

Forældrene var med de første tre dage. Siden har Lukas Henriksen stået på egne ben i Italien. I vores podcast fortæller han, hvordan han har oplevet den store omvæltning.

LÆS MERE

73: Mortens vej til landsholdsudtagelsen, han helst er fri for at tale om

11. 07. 2022

I ungdomstiden troede holdkammeraterne i F.C. København på et tidspunkt, at det var slut for Morten Hjulmand. I dag er han Serie A-spiller og var med i Herrelandsholdets seneste trup. I den her podcast fortæller Morten sin historie. Fra Tårnby til Lecce.

LÆS MERE

72: Signe ved, hvor langt der er fra Hjørring til Paris

07. 07. 2022

Livet. Fodbolden. Rammerne. Der er på mange måder langt fra Hjørring til Paris. Det ved Signe Bruun, der som 19-årig skiftede Fortuna Hjørring ud med Paris Saint-Germain.

LÆS MERE

På valg og valgt. Bestyrelsen fortsætter uændret

07. 07. 2022

Fem personer var på valg men blev alle genvalgt til bestyrelsen ved repræsentantskabsmødet.

LÆS MERE

Vi har tjekket mange kontrakter. Skal vi også tjekke din?

05. 07. 2022

Kunne du bruge et sæt ekstra øjne på din kontrakt, så vil vi gerne hjælpe. Vores rådgivere har set det meste og er klar til at hjælpe dig, inden du skriver under på din nye kontrakt.

LÆS MERE