Anførere hylder Danmarks Bedste Bane: »Hvert et græsstrå er klippet til med en neglesaks«

06. 05. 2022

Brøndby Stadion får masser af roser med fra udeholdenes anførere. Samtidig ærgrer de sig over, at der er så stor forskel på banerne i Superligaen.

LÆS MERE

Græstæppet på Brøndby Stadion er igen Danmarks bedste

05. 05. 2022

Superliga-anførerne peger for andet år i træk på Brøndby Stadion som Danmarks Bedste Bane. Ceres Park i Aarhus tager andenpladsen, mens det igen i år er kunstgræsbanerne hos FC Nordsjælland og Silkeborg IF, der bliver hårdest bedømt.

LÆS MERE

69: Dommerformanden forklarer #7: Special med lytterspørgsmål

29. 04. 2022

PODCAST: Hvorfor stiller dommerne ikke op til interviews efter kampene? Hvorfor bruger man ikke VAR til alt? Og hvorfor straffes dommeren, hvis han kaldes til skærmen? Det er nogle af de spørgsmål, som dommerformand Michael Johansen bliver stillet i denne specialudgave af ’Spiller til Spiller’, hvor lytterne har bestemt spørgsmålene.

LÆS MERE

Seks Jammerbugt FC-spillere sendes på gaden

07. 04. 2022

Om en time står seks spillere i Jammerbugt FC uden tag over hovedet, da klubejer Klaus-Dieter Müller endnu ikke har betalt sin gæld til Jetsmark Idrætscenter.

LÆS MERE

Flere spillere mangler løn i Jammerbugt FC

06. 04. 2022

Spillerforeningen har i dag sendt et påkrav til Jammerbugt FC, da flere spillerne ikke har fået løn.

LÆS MERE

Mareridtsstart kan ende med guld

04. 04. 2022

Det begyndte som lidt af et mareridt, men kan i juni ende som et eventyr for Jonas Bager, der kom skadet til sin belgiske sensationsklub, Royale Union Saint-Gilloise. I dag har han kæmpet sig ind på holdet og jagter sit første mesterskab, mens Spillerforeningen har kørt hans skadesag.

LÆS MERE

Sviatchenko har halvbror i Ukraine: Håber at sende en million i støtte

10. 03. 2022

Erik Sviatchenko roser sportens fællesskab for at være ganske særligt, når det handler om at stå sammen.

LÆS MERE

68: Salquist står ikke længere i vejen for sig selv

10. 03. 2022

PODCAST: Han var klar til at erobre verden. Troede han. Men han lykkedes ikke i udlandet. Nu står han på affyringsrampen igen. »Jeg er stadig mig, men bare på anden, rolig måde. Jeg har fundet ud, hvem jeg er, og hvem jeg vil være.«

LÆS MERE

Reaktion på suspendering af kontrakter i Rusland

08. 03. 2022

Spillerforeningens direktør, Michael Sahl Hansen, glæder sig over, at det nu bliver muligt for udenlandske spillere at rejse hjem fra Rusland og Ukraine. Men han ser også flere dilemmaer i FIFA’s reglementsændring.

LÆS MERE

67: #FodboldtrøjeFredag: Til kamp mod kræft

04. 03. 2022

Én gang om året rækker fodboldens fællesskab ud over noget, der er langt større og stærkere end legen med den lille runde bold.

LÆS MERE