Vejle-talent er Årets Profil i 1. division

20. 09. 2020

Tæt på hver fjerde stemme blev sat ud for Vejle Boldklubs Arbnor Mucolli, da spillerne i landets næstbedste række skulle stemme på Årets Profil i sæsonen 2019-2020.

LÆS MERE

31: Portræt af mennesket og fodboldspilleren Erik Sviatchenko

19. 09. 2020

Han går op i mode og kultur. Og har altid overvejet sit tøjvalg. For det handler om at give det rigtige førstehåndsindtryk, når man møder (nye) mennesker. Med hjælp fra en af hans første trænere og fra tidligere holdkammerater kommer vi i denne podcast tæt – rigtig tæt – på Årets Profil i Superligaen, Erik Sviatchenko.

LÆS MERE

FCM-kaptajn er Årets Profil i Superligaen

19. 09. 2020

Han løftede DM-pokalen i sidste sæson, og nu kan Erik Sviatchenko føje endnu en pris til den imponerende sæson. Spillerne i Superligaen har nemlig peget på FC Midtjylland-anføreren som Årets Profil i Superligaen i sæsonen 2019-2020.

LÆS MERE

30: Jakob Poulsen om at gribe chancerne, sit farvel i FCM og drømmen om at gå trænervejen

05. 09. 2020

Der er ikke meget, Jakob Poulsen ville gøre om i sin karriere, der har budt på slutrunder med det danske landshold, udlandsholdsop og mesterskaber og en pokaltitel med FC Midtjylland. Men én chance ærgrer han siger over, han ikke tog.

LÆS MERE

29: Drømmemål, fragtet undercover fra stadion og en opringning fra Klopp

28. 08. 2020

’Hvis du var 19 igen’ er Spillerforeningens nye podcastformat. Og med udgangspunkt i det spørgsmål kommer vært Dan Sørensen og den tidligere landsholdsspiller Jan Kristiansen omkring en imponerende karriere, der bød på landskampe, topscorertitel og en pokaltitel.

LÆS MERE

I en mareridtssæson gik Alves’ drøm i opfyldelse

14. 08. 2020

Debut. Ude i kulden. Nedrykning. Frederik Alves Ibsens første sæson i Superligaen har budt lidt af hvert.

LÆS MERE

Patrick Kristensen er ny rådgiver i Spillerforeningen

14. 08. 2020

Den tidligere AaB-spiller skal bruge sin store erfaring fra et helt liv i fodboldverdenen til at rådgive Spillerforeningens medlemmer.

LÆS MERE

Studiejob: Brug din kreativitet til at styrke Spillerforeningens visuelle udtryk

29. 07. 2020

BESAT: Har du talent for grafisk produktion og visuel kommunikation. Så er det dig, vi søger til vores kommunikationsafdeling.

LÆS MERE

Nanna Christiansen om stipendieordning: »Det betyder faktisk rigtig meget for mig«

15. 07. 2020

Hun er noteret for flere end 100 landskampe. Men selv en stor profil som Nanna Christiansen kan ikke leve af sin fodboldkarriere. Hun er afhængig af den såkaldte stipendieordning.

LÆS MERE

Sørensen skifter til Everton: Kaffemøde i Algarve blev starten på drømmeskiftet

14. 07. 2020

Det skulle være det helt rigtige skifte. Nicoline Sørensen skulle ikke nyde noget af endnu en mental lussing. Hun kunne sagtens se sig selv spille i Brøndby resten af karrieren. Men Everton FC føltes trygt fra første møde.

LÆS MERE