Episode 03: Jens Gjesings bratte karrierestop og livet efter fodbold

19. 04. 2018

Når en fodboldkarriere slutter, brager fodboldverdenen videre. Der er altid en ny spiller, der står klar til at overtage rygnummeret og pladsen i omklædningsrummet. I denne episode af ’Spiller Til Spiller’ fortæller Jens Gjesing om sit bratte karrierestop og livet efter fodbold.

LÆS MERE

Træder ikke ind på banen uden at have styr på mine forsikringer

17. 04. 2018

Efter halvandet års skadeshelvede kender Jakob Ahlmann risikoen ved at være professionel fodboldspiller. ”Skader er en del af jobbet”, som han siger. Derfor træder AaB-spilleren ikke ind på en fodboldbane uden, at han har styr på sine forsikringer.

LÆS MERE

Episode 02: VM-special med eftertænksom Elkjær

12. 04. 2018

VM i ’86, læren fra slutrunden, fodboldens udvikling, det tunge pres på en angriber, overgangen til livet efter fodbold, forventningerne til VM i Rusland og meget mere. En eftertænksom Preben Elkjær kommer vidt omkring i den første af Spiller Til Spillers fire VM-specials.

LÆS MERE

Lorentzen takker kvinderne: Jeg blev sgu helt rørt

10. 04. 2018

I forbindelse med den nye kollektive landsholdsaftale, som Spillerforeningen indgik med DBU sidste år, sørgede kvinderne for, at DBU trak Kasper Lorentzens ankesag tilbage. En gestus, der rørte Kasper Lorentzen og gjorde ham ”helt paf”.

LÆS MERE

Episode 01: Debat om baneforhold

08. 04. 2018

Jakob Poulsen, Simon Skou Jakobsen og Thomas Lindrup debatterer baneforhold i Superligaen i første episode af 'Spiller Til Spiller'.

LÆS MERE

Spillerforeningen lancerer podcast

06. 04. 2018

'Spiller Til Spiller' er navnet på den nye podcast, som Spillerforeningen netop har sendt på gaden. Første udgivelse handler om baneforholdene i Superligaen, som debatteres af Jakob Poulsen, Simon Skou Jakobsen og Thomas Lindrup.

LÆS MERE

Stortalentet blev fodboldinvalid som 22-årig

27. 03. 2018

En fodboldkarriere er kort. Lars Huldgaard Christensens karriere blev ekstremt kort. Stortalentet måtte indstille sin karriere i en alder af 22 år.

LÆS MERE

Frustreret Gjesing: Urimeligt og uretfærdigt

22. 03. 2018

Én skade tvang ham fra fuldtid til deltid. Den næste kostede ham karrieren. Men Jens Gjesing har ikke sluppet fodboldkarrieren helt endnu. Seks år efter karrierestoppet kæmper han fortsat en opslidende kamp mod Arbejdsmarkedets Erhvervssikring.

LÆS MERE

Fodboldinvalid som 26-årig: En økonomisk deroute

20. 03. 2018

Fra professionel fodboldspiller til fodboldinvalid arbejder på havnen. Karrieren fik en brat afslutning for Jens Gjesing, der som 26-årig blev erklæret fodboldinvalid.

LÆS MERE

Struktur sætter spillerne i urimelig situation

19. 03. 2018

Divisionsforeningen og klubberne må tage ansvar og finde en løsning, mener direktør i Spillerforeningen Mads Øland efter sidste runde af grundspillet, hvor flere hold stod bedre stillet med et nederlag.

LÆS MERE