02. 09. 2005

Nyt hold i Spillerforeningens bestyrelse

Spillerforeningen har fået to nye bestyrelsesmedlemmer. På billedet ses bestyrelsen. Det er fra venstre Jon Dahl Tomasson, Søren Colding, Anders Alding, Thomas Lindrup, Kasper Rasmussen og formand Peter Møller. Kun næstformand Michael Hansen mangler.

Efter Danmarksturneringens afslutning i juni har der være heftig trafik på transfermarkedet. Dette skyldes bl.a., at nogle spillere har valgt at indstille karrieren, samt at klubberne har valgt at forstærke sig. Dette har også været temaer, som har præget Spillerforeningens bestyrelse. Morten Wieghorst (Brøndby IF) og Ketil Clorius (BK Frem) har valgt at sætte foldboldstøvlerne på hylden for at fremme deres erhvervskarriere og Spillerforeningens bestyrelse har valgt at forstærke sig med Anders Alding (FC Nordsjælland) og Kasper Rasmussen (Silkeborg IF).

Spillerforeningens bestyrelse ser nu således ud:

Peter Møller (formand)

Michael Hansen (næstformand)

Thomas Lindrup

Søren Colding

Jon Dahl Tomasson

Anders Alding

Kasper Rasmussen

For yderligere oplysninger om ændringerne kontakt venligst:

Spillerforeningen på telefon 33 12 11 28

Spillerforeningens bestyrelse ser nu således ud:

Peter Møller (formand)