02. 09. 2005

Spillerforeningen ansætter kommunikationsmedarbejder

Ansættelsen af en kommunikationsmedarbejder vil i fremtiden forøge strømmen af informationer til Spillerforeningens medlemmer

Spillerforeningen har valgt at ansætte Ketil Clorius som foreningens kommunikationsmedarbejder. Efter at have spillet 10 års divisionsfodbold har Ketil valgt at drosle sin fodboldkarriere ned og satse på sin civile karriere. Ketil er uddannet cand. scient. adm. fra Roskilde Universitets Center og har et godt kendskab til Spillerforeningens arbejde, da han har været aktivt medlem af Spillerforeningens bestyrelse i to år. Ketils fremtidige opgaver vil være at opdatere Spillerforeningens hjemmeside, udarbejde medlemsbreve, nyhedsbreve etc.

For yderligere information kontakt venligst:

Spillerforeningen på telefon 33 12 11 28

For yderligere information kontakt venligst:

Spillerforeningen på telefon 33 12 11 28