19. 03. 2007

DBU indgår aftale med Spillerforeningen om forhandling om forlig i retssag

DBU har underskrevet en aftale med Spillerforeningen, der forpligter begge parter til at forhandle om et forlig i den forestående retssag. Aftalen er en hensigtserklæring mellem Spillerforeningen og DBU om at forsøge at nå frem til et forlig i retssagen, der er planlagt til at finde sted i september måned.

Spillerforeningen har lagt sag an mod DBU for at få rettens ord for, at Spillerforeningens overenskomst med Divisionsforeningen har forrang i forhold til DBU’s regler.

Link til aftalen mellem Spillerforeningen og DBU

Link til aftalen mellem Spillerforeningen og DBU