21. 09. 2009

Billeder fra lanceringen af Job4player

Spillerforeningen bringer her billeder fra torsdagens pressemøde i forbindelse med lanceringen af Job4player. Foto © Per Kjærbye

Tidligere fodboldspiller i Viborg FF Thomas Tengstedt, Direktør i Excellent Move Peter Mouritsen, direktør for Spillerforeningen Mads Øland, projektleder Rasmus N. Haagensen og erhvervspsykolog fra Grontmij | Carl Bro Jonas Jensbye Thomsen.

Direktør for Spillerforeningen Mads Øland, projektleder Rasmus N. Haagensen og erhvervspsykolog fra Grontmij | Carl Bro Jonas Jensbye Thomsen.

Projektleder Rasmus N. Haagensen

Tidligere fodboldspiller i Viborg FF Thomas Tengstedt, Direktør i Excellent Move Peter Mouritsen og direktør for Spillerforeningen Mads Øland.

Uddannelsesrådgivere Kresten Blæsild og Kristian Lodberg, projektleder Rasmus N. Haagensen og uddannelsesrådgiver Jens Franck.

Brøndbys Peter Madsen i snak med FC Nordsjællands Nicolai Stokholm

Direktør i Excellent Move Peter Mouritsen og Peter Madsen interviewes