22. 10. 2009

Münsbergs mareridt tættere på en afslutning

Senest den 30. november skal der være afsagt dom over dopingsigtede Jesper Münsberg fra LFA, der netop har været til afhøring i syv timer hos CAS. Spillerforeningen har i hele forløbet bakket op om Jesper Münsberg og yder advokatbistand.

Foto © Per Kjærbye

32-årige Jesper Münsberg er under anklage for doping, fordi han har taget medicin for sin astma, som han ellers har lægeerklæring til at bruge. I går var han derfor i går på anklagebænken hos den internationale sportsdomstol, CAS, i Lausanne.

Jesper Münsberg er dog fortøstningsfuld:

Jeg har en god fornemmelse. Jeg ved ikke rigtig, om jeg har noget at have det i, men jeg synes, at vi virkede velforberedte. Min advokat og Mads Øland fra Spillerforeningen har gjort et stort stykke arbejde og havde styr på tingene,” siger han til Folketidende.

I hele syv timer stod seancen på, hvilket var noget af en prøvelse for 1. divisionsspilleren:

Det har virkelig været en hård dag. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Syv timer er lang tid, og vi klarede det meste på engelsk. Jeg brugte kun tolken, når jeg var usikker på ordene,” siger Jesper Münsberg til Folketidende.

Spillerforeningen vil naturligvis følge op på sagen, hvor der senest den 30. november skal være afsagt dom.

Foto © Per Kjærbye

Jesper Münsberg er dog fortøstningsfuld: