15. 06. 2009

Spillerforeningen er nu på Facebook

For at komme tættere på vores medlemmer og interessenter er Spillerforeningen nu kommet på Facebook. Her vil vi holde alle interesserede opdaterede om fodboldfaglige nyheder, arrangementer osv., og give mulighed for at netværke på tværs.

Vi vil løbende lægge relevante nyheder op på vores Facebook-side, ligesom man vil kunne se billeder fra vores arrangementer inden for alt fra DM i Golf for Fodboldspillere til Kåringer, Årets Fodboldfest, kampagnen Giv Racismen Det Røde Kort, Study4player og meget mere.

Samtidig giver det især vores medlemmer en unik mulighed for at udvide deres netværk indenfor fodboldens verden.

Du kan blive 'ven' med Spillerforeningen ved at klikke
her (log på oppe til højre og klik derefter på 'Bliv fan' under vores logo til venstre).

Vi ser frem til at se dig på Facebook.

Du kan blive 'ven' med Spillerforeningen ved at klikke

Vi ser frem til at se dig på Facebook.