04. 06. 2009

Suveræn vinder af DM i Golf for Fodboldspillere

Rammerne var perfekte, da den tidligere OB’er og SønderjyskE-spiller, Sune Heilbo løb med pokalen i Holstebro DM i Golf for Fodboldspillere. Se billeder fra arrangementet her.

Vejret var perfekt, banen en af de absolut smukkeste og bedste i Danmark, og de tidligere og nuværende fodboldspillere var yderst veloplagte, da Spillerforeningen i samarbejde med Holstebro Kommune, Ringkjøbing Landbobank, Firstline Estates og Lett Advokatfirma afviklede Holstebro DM i Golf for Fodboldspillere hos Holstebro Golfklub.

Turneringen blev åbnet med manér, da Holstebros borgmester Arne Lægaard med kanonsalut skød den store turnering i gang. Og da den først var kommet i gang, var der ingen, der kunne stoppe Sune Heilbo. Den tidligere OB’er og SønderjyskE-spiller slog og puttede alle konkurrenterne af banen. End ikke Viborgs Jesper Andersen, sidste års mester, kunne følge med.

Tættest på Heilbo var den tidligere landsholdsspiller Thomas Gaardsøe, der i øvrigt pønser på et comeback i dansk fodbold efter tidligere at være blevet erklæret fodboldinvalid. Men også Vejles Allan Gaarde fulgte godt med og sluttede som nummer tre. Men røre Heilbo kunne ingen. Ikke engang forhåndsfavoritten Peter Kjær, der kiksede fatalt på to huller.

Den tidligere Europa-mester Flemming Povlsen spillede også ganske godt, men han handicappede sig selv, da sønnen vist nok havde lånt farmands putter. Derfor måtte Flemming Povlsen låne sig frem til en putter rundt på de 18 huller, og dermed havde han diskvalificeret sig selv på forhånd. Det er nemlig ikke tilladt efter de gængse golf-regler.

Sune Heilbo gik banen i imponerende 73 slag, en score som selv mange professionelle golfspillere vil være glad for på den meget smukke skovbane i Holstebro.

Heilbo agter i øvrigt at gøre det endnu bedre næste år.

Jeg kommer meget gerne igen næste år, for det er en fantastisk turnering og begivenhed, hvor nuværende og gamle fodboldspillere får lejlighed til at møde hinanden og hygge sig med hinanden. Det er et super arrangement,” siger Sune Heilbo.

I stableford-turneringen blev det AaBs Ronnie Schwartz, der tog førstepladsen foran de to målmænd, Martin S. Jensen fra Skive IK og Kevin Stuhr Ellegaard fra Randers FC.

Sune Heilbo blev en sikker vinder af Holstebro DM i Golf for Fodboldspillere. Her holder Heilbo sin vindertale.

Ekspertkommentator og ex-træner Poul Hansen får en trøstepræmie efter at han havde været i skoven på en del af hullerne.

Her følger flere billeder fra DM i Golf for Fodboldspillere 2009 i Holstebro:

Heilbo agter i øvrigt at gøre det endnu bedre næste år.

Her følger flere billeder fra DM i Golf for Fodboldspillere 2009 i Holstebro: